Emina za novi posao u Turskoj dobila 300.000 evra! Evo šta će raditi

Pregovarali su neko vreme sa njom i na kraju pristali da joj za jednu sezonu plate 300.000 evra, što je cifra na kojoj je Emina insistirala

  • 2
Emina Jahović

Foto: ATA Images

Pevačica Emina Jahović ima novi angažman u Turskoj za koji je inkasirala neverovatnih 300 000 evra, tvrdi Informer.

Naime, pevačica koja trenutno vodi borbu oko alimentacije sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, nova je članica žirija talent šou programa "Drugačije lepa".

Njen zadatak je, tvrde izvori da ocenjuje manekenke i bira najbolju među njima.

- Emina je veoma popularna u Turskoj i zato su producenti zvali da bude u žiriju modnog takmičenja. Ona se kao klinka, pre nego što je počela da se bavi pevanjem, bavila manekenstvom, pa su producenti bili ubeđeni da će biti pun pogodak. Pregovarali su neko vreme sa njom i na kraju pristali da joj za jednu sezonu plate 300.000 evra, što je cifra na kojoj je Emina insistirala - rekao je izvor blizak pevačici i otkrio:

- Eminin zadatak je da ocenjuje manekenke na pisti i da zajedno sa kolegama u žiriju izabere najbolju koja će odneti novčanu nagradu i potpisati ugovor s jednom modnom agencijom - dodao je izvor i naveo da je ona postala miljenica celog tima.

- Toliko se zbližila sa svima da je počela da ih uči srpski jezik! Dok su imali pauze u snimanjima pevala im je svoj hit Eksploziv. Pitali su je da im prevede reči na turski, a potom i da ih nauči na srpskom.

Ovim povodom se oglasila i pevačica i rekla:

- Drago mi je što sam deo takmičanja. Ocenjujemo stil devojaka, karakter, ponašanje u grupi. Sve je to važno, a ne samo lepota. Zaista uživam u ovom poslu, a Turci će uskoro tečno progovoriti srpski - rekla je Emina tim povodom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA