≫ 

Voditeljka Slagalice uživa u braku sa profesorom: Ljubavlju prkose razlici u godinama

Jelena je za "Slagalicu" prvobitno bila angažovana u martu 2020. godine, ali se zbog trudnoće ubrzo i povukla

  • 12
Jelena Simić, Slagalica Printskrin: RTS

Jelena Simić početkom oktobra je privukla veliku pažnju gledalaca, povratkom na mesto voditeljke u kvizu "Slagalica".

Mnogi su na Tviteru oduševljeno komentarisali to što je "konačno jedna brineta u timu plavuša" koje vode ovaj kviz, a nekima je čak bio i prvi put da Jelenu gledaju na tom mestu.

S tim u vezi, mnogi i dalje ne znaju mnogo o njoj.

Naime, Jelena je za "Slagalicu" prvobitno bila angažovana u martu 2020. godine, ali se ubrzo i povukla, pošto je ostala u drugom stanju, pa je otišla na porodiljsko odsustvo.

Mnogo pažnje privlači njen privatni život, pošto je udata za Dragana Simića (59) koji je, prema podacima koji se zvanično mogu pronaći na internetu, profesor na Fakultetu političkih nauka.

Upravo sa njim Jelena ima dvoje dece - ćerku Unu i sina Aleksu.

Jelena je rodom iz Sarajeva, a zbog naglaska je svojevremeno takođe bila na meti gledalaca, ali se na negativne komentare nije obazirala.

Ona je u intervjuu za Politikinu TV reviju svojevremeno ispričala da se sa 12 godina suočila sa svetom odraslih i da bi se o njenom životu mogao snimiti film. Prema pisanju ovog lista, seća se da kada je došla u Beograd, kad god bi neko jače zalupio vrata, ona bi se trgla i imala sećaj kao da je pala granata.

Jelena je diplomirala je na Fakultetu političkih nauka 2004. godine. Karijeru je počela u Beogradskoj hronici, pre šesnaest godina.

Dvanaest godina je bila novinar Informativne redakcije RTS-a. Pre autorske emisije "Krenimo redom" radila je "Sa Evropom na ti", koja je, kako je istakla, produkcijski i vizuelno imala drugačiji izraz i u koju su uložene samo dobra volja i kreativna sugestija, dok se za sve ostalo snalazila sama. U Zabavnoj redakciji RTS stekla je, kako je istakla, dragoceno iskustvo u kreiranju i realizaciji programa.

Kada je ostala drugi put trudna, za Wannabe Magazine je istakla:

- Od trenutka kada se Una rodila moj život je ispunjen na najlepši mogući način. Uvek sam mislila da sam ja mama jedne devojčice kojoj mogu da se posvetim potpuno i da je to u skladu sa mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali drugo dete, ali Una je poslednjih godina stalno govorila da je njena najveća želja u životu da dobije brata ili sestru. Kada sam malo razmislila shvatila sam da sam sebična, jer znam koliko meni moja sestra znači, koliko smo upućene jedna na drugu. Priželjkivala jesam da po drugi put postanem mama, ali sam mislila da to više nije moguće. Kada smo saznali za lepu vest, bila je to velika radost u našoj porodici.

Video: Marija Veljković: Roditelji, slušajte svoj instinkt, niko ne može da zna bolje od vas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA