Marina Gagić ima novog dečka? Pokazala kako uživa u romantičnom izlasku

Darkova bivša je zaintrigirala objavom

  • 0
Marina Gagić Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić i njegova bivša verenica Marina Gagić pre nekoliko meseci okončali su svoju romansu, a kako izgleda, Marina je pronašla novu ljubav.

Ona je na svom Instagram storiju objavila kadar iz izlaska, dok nazdravlja sa mladićem kom nije pokazala lice i stavila emotikon koji označava zaljubljenost.

Marina je bila tajanstvena, a zbog njene objave u kojoj je pokazala romantičan momenat mnogi nagađaju da je našla novog dečka, kom krije identitet.

Podsetimo, nedavno je održano prvo ročište za starateljstvo nad Darkovim i Marininim sinom Aleksejem, Gagićeva se pojavila na sudu, a pevač tada bio u Egiptu sa devojkom Barabarom Bobak zbog čega se nije pojavio na sudu.

Nakon prvog ročišta Marina je za Telegraf Jetset istakla da traži potpuno staratljstvo nad njihovim sinom, a kako je rekla, alimentacija joj nije toliko važna.

- Potpuno starateljstvo. Alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o detetu - rekla nam je tada Marina.

Marina Gagić Marinina objava, Printskrin: Instagram/gagic_marina

Video: Marina nakon ročišta: Borim se za strateljstvo dok je brižni otac na medenom mesecu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA