≫ 

Darko besan: Nismo se tukli, nema veze sa mozgom! Barbara: Prst jesam slomila, ali...

- Sad nokat da slomim neko će da kaže "Barbara grebala Darka, pa je slomila nokat zbog toga" - rekla je Barbara

  • 4
Darko Lazić, Barbara Bobak

Pritskrin: Instagram/darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić i pevačica Barbara Bobak oglasili su se za Telegraf.rs nakon navoda da su fizički nasrnuli jedno na drugo, kako se navodi, zbog pevačice Monike Ivkić.

Darko i Barbara bili su zajedno kada smo ih kontaktirali, a vidno su pobesneli zbog navoda da su se potukli i da je tom prilikom Lazićeva devojka slomila prst, što, kako tvrde, nije istina.

- Nema veze sa mozgom! Došla je Monika i otpevala samo jednu pesmu i otišla! - besno je rekao Darko za Telegraf Jetset.

- Slomila sam prst kada sam iznosila veš iz kupatila, rekla sam to u jednoj emisiji. To da smo se tukli nije istina, sad nokat da slomim neko će da kaže: "Barbara grebala Darka, pa je slomila nokat zbog toga" - rekla je Barbara za Telegraf Jetset.

- Ja sam radila to veče, imam svoje nastupe, šta me briga ko je sa kim pevao - dodala je Barbara.

Podsetimo, Darko je u intevjuu za Telegraf.rs pričao o odnosu sa Barbarom, a tom prilikom istakao je da su njih dvoje na istoj talasnoj dužini, te da se razumeju.

- Zaista dosta pričamo o svemu, a to mi jako odgovara kod nje. Razumemo se, jednostavno. Danas je jako bitno da imaš sa kim da porazgovaraš o svemu, nije samo kao ljubavnica, kao žena, kao kuvarica, treba da ti bude drugar, da ti bude nekako kao deo tebe, da možeš da se izjadaš kad si srećan, kad si tužan, u svakom trenutku da bude pored tebe, a ona je upravo to. Ne mogu da grešim dušu, svaka osoba sa kojom sam bio je bila uz mene, a meni najviše prija sa Barbarom, na istoj talasnoj dužini razmišljamo - rekao je Lazić tada.

Video: Darko Lazić uputio moćnu poruku nakon vakcinacije protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roberto

    25. oktobar 2021 | 23:00

    Daj bre ljudi, ne smaraj te više sa ovim čovekom, pusti te ga da živi svoj život kako najbolje ume zna... njegov život, njegova stvar.. ali svakodvevno pisanje ovoga tipa stvarno smara..

  • DARKO 100%

    25. oktobar 2021 | 21:35

    Sta imas da se pravdas ,furaj fazon svoj

  • Datko smarac

    25. oktobar 2021 | 23:14

    Tako je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA