≫ 

Lea Stanković kroz suze saopštila potresne vesti: Moj deka, nije preživeo koronu...

- Prošle nedelje su mog deku primili u bolnicu i bio je na respiratoru. Ubrzo nakon toga je i preminuo

  • 4
Lea Stanković

Foto:Instagram/lastankovic

Influenserka Lea Stanković suočila se sa velikim gubitkom nakon što je od korona virusa preminuo njen deka Vladimir, za koga je bila jako vezana. Lea je u poslednjih nedelju dana otkazala sve aktivnosti a povukla se i sa društvenih mreža što je jako zabrinulo njene fanove.

Ona je sada odlučila da snimi video u kome je objasnila kroz koliko težak period prolazi.

- Jako mi je teško što o ovome moram da pričam ovde i razmišljala sam da li to da uradim ili ne ali, jednostavno, ja se bavim ovim poslom. Da se ne bavim ovim sigurno bih radila u banci i tamo bih morala da kažem kroz šta prolazim. Ovo je platforma gde se snimam i na kojoj moram da budem nasmejana i raspoložena iako to ni malo nije lako u ovoj situaciji - rekla je Lea i dodala:

- Prošle nedelje su mog deku primili u bolnicu i bio je na respiratoru. Ubrzo nakon toga je i preminuo. To je moj deda, za koga sam bila mnogo vezana. Koji se pojavljivao u mojim videima, koga ste videli na mojim mrežama. Bio je snažan, jak, vitalan ali nije preživeo - rekla je Lea plačnim glasom i objasnila zbog čega on ne bi voleo da ona prekine snimanja za Jutjub.

- Dok je bio živ, bio je srećan i nasmejan čovek koji je voleo da živi. Voleo je život, bio je uvek tu za nas, mene je stalno podržavao. Od mog prvog dana snimanja bio je tu za mene, razumeo se u sve, gledao svaki moj video, čak je i učestvovao u njima. I znam da bi za njega bilo najteže da ja sada odlučim da sedim kod kuće, ništa ne radim i patim. Zato se to neće ni dogoditi. Odlučila sam da nastavim da radim normalno, ja imam ugovore i obaveze i znam da bi njega učinilo srećnim da vidi da smo mi svi nastavili normalno da vodimo život - završila je Stankovićeva.

Video: Pitali ste: Lea Stanković nam je otkrila koliko košta njen autfit i ko joj je dečko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    26. oktobar 2021 | 17:22

    Ko je sad pa ova? Dal je normalno kad je neko u žalosti da objavljuje to putem društvenih mreža?! Dal se tako žali?! Pa kad žališ nekog ne znaš hde se nalaziš, s ne da objavljuješ to?! Alo?! STRAŠNO

  • nibrS

    26. oktobar 2021 | 18:19

    Ko si ti i ko ti je deda...

  • 🤔

    26. oktobar 2021 | 19:29

    Zao mi je svakog, ali ko je ova devojcica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA