≫ 

Albanski mediji "opleli" po svojoj misici, jer je sa Srpkinjom digla 3 prsta: "To je simbol mržnje!"

Devojke su prvo pokazale dvoglavog orla, a onda su digle tri prsta

  • 21

Albanski mediji žestoko su prokomentarisali svoju Mis Interkontinental, Frontinu Gaši, nakon fotografije koju je Telegraf.rs ekskluzivno objavio, a na kojoj ona sa srpskom predstavnicom na istom takmičenju, Valentinom Petrović, dize tri prsta.

Sa njima na fotografiji je još i predstavnica tzv. Kosova, Besi Ćitaku.

Ovaj potez svoje misice albanski mediji komentarišu sledećim rečima - "skandal", "sramota", dok je jedan medij označio kako "tri prsta simbolišu mržnju prema Hrvatima, Bošnjacima i Albancima".

Podsetimo, ovu fotografiju Valentina nam je poslala nakon što je izazvala skandal slikom na kojoj, zajedno sa pomenute dve misice, pokazuje dvoglavog orla.

Sa njima je dvoglavog orla, inače simbol "velike Albanije", pokazala i predstavnica Crne Gore na pomenutom takmičenju, Una Mugoša.

Kako je slika dospela u javnost?

Fotografiju je objavila Frontina Gaši, predstavnica Albanije na pomenutom takmičenju, a inače, sudeći po podacima koji se mogu pronaći o njoj, devojka rodom sa Kosova i Metohije.

Frontina je uz sliku na kojoj su sve četiri nasmejane napisala "Napred, Albanija", uz albansku zastavu.

Šta je rekla Valentina povodom skandalozne slike

U saopštenju na Instagramu, Petrovićeva je, između ostalog, navela sledeće:

- U naletu euforije, povodom žurke, bila sam pozvana da se fotografišem. Velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bila trenutna nepromišljenost i glupa spontanost.

Video: Kolo pokorilo svet: Najlepše žene Balkana se uhvatile za ruke na izboru za Mis sveta i osvojile planetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    27. oktobar 2021 | 12:09

    Bilo je jutros na televiziji o postupku nase misice, pa kazu ona je dete. Takva deca su ginuli 1914,1941, 1999. To nisu deca, mnogo je takvih mladih poginulo na Kosarama. Kada neko predstavlja drzavu u svetu, ne sme da odlucuje samo lepota, nego i znanje i obrazovanje, a ne neznalice.

  • hogar

    27. oktobar 2021 | 12:51

    orao je srbski znak kao i tri prsta..... Skenderbeg koga slave je Srbin i pi ocu i majci, dedi babi.... cukundedi... cukunbabi..... prisvajaju uvek nesto tudje zato sto nemaju svoje...

  • Tihi

    27. oktobar 2021 | 11:31

    Samo decu da zastitimo od ovog regionalnog trovanja duse. Valjda ce nasa deca biti pametnija od nas, mada to i nece biti mnogo tesko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA