≫ 

Milan Popović: Za Severinu sam bio finansijski projekat, a evo šta mislim o njenom razvodu od Igora

- Severina i ja već dugo nemamo normalnu komunikaciju. S njom je besmisleno razgovarati o bilo čemu - rekao je srpski biznismen

  • 0
Severina, Igor Kojić, Milan Popović

Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/Regionalna TV Banat Vršac

Milan Popović (55), poznati poslovni čovek i nekadašnji emotivni partner hrvatske pevačice Severine Vučković (49), s kojim vodi dugu pravnu bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, otkriva niz intrigantnih detalja vezanih za njihov nekadašnji odnos.

Izgleda da biznismen i njegova bivša partnerka nikada nisu imali zaoštrenije odnose otkako su otpočeli pravnu bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, barem u medijima.

Dok je u poslednje dve nedelje "srpski kralj bakra" izneo niz novih intrigantnih optužbi na račun toga kakva je pevačica majka, ona je na svom Instagram profilu otkrila da je dobila novu tužbu od njega, posle ukupno 70, koliko tvrdi da je dobila do sada.

Nakon što je Severini vraćeno starateljstvo nad sinom, koji je kod nje sada pedeset odsto vremena, Milan je izjavio da ona dete nije vodila u školu 45 dana i da su, kada je prestao da joj isplaćuje 50.000 evra mesečno dok je bila trudna - već je smanjio sumu na deset, kao nadoknadu za propuštene nastupe, počele ucene s njene strane.

Međutim, osim njihovih nesuglasica koje su već poznate javnosti, Popović je prvi put progovorio o Severininom odnosu sa Igorom Kojićem, od kojeg se nedavno razvela.

Kako je naveo, smatra da je razdvajanje od Igora imalo loš uticaj na njihovog sina Aleksandra.

- Mislim da je ovo bilo još jedno traumatično iskustvo za dete, vrlo nepromišljeno odigrano od strane Aleksandrove majke, kao uostalom i mnogo drugih iskustava na koje sve vreme skrećem pažnju ljudima koji treba da obezbede zaštitu našem detetu - rekao je Milan za Story.

Severina je na svom Instagram nalogu krenula ponovo da deli sve što se tiče pravne bitke koju vodi sa Milanom. Kako on navodi, smatra da je to odraz nemoći.

- Strah od istine, nemoć da se nešto promeni i, po ko zna koji put, potreba da se dobije medijska pažnja, koje nikad dosta.

Popović kaže da je njihov odnos kratko krajao da bi mogao da analizira šta je bilo seme razdora.

- Naša veza je vrlo kratko trajala da bi bilo šta tu moglo da se spozna, to je bila kratkotrajna iskra koja se brzo ugasila. Glavni razlog je bilo to što ja nisam hteo da se nosim s tom količinom raznih ekstremnih emocija koje su izvirale iz nje, od histerije, preko mržnje do potpune ravnodušnosti. Kasnije sam zaključio da sam ja ipak bio samo finansijski projekat za nju i ekipu oko nje. Za ovo imam već i previše dokaza, ali sada definitivno znam da sam napravio pravi potez time što sam tu vezu prekinuo na vreme.

Na pitanje da li je pokušao da razgovara sa Severinom i da je pita zbog čega njihovog sina nije odvodila u školu, rekao je:

- Severina i ja već dugo nemamo normalnu komunikaciju. S njom je besmisleno razgovarati o bilo čemu pošto drugo mišljenje, osim njenog, ne postoji.

Popović nije želeo da otkriva detalje o tome kako provodi vreme sa sinom, već je kratko rekao:

- Samo ću da vam kažem da sve vreme kada je kod mene provodimo zajedno, on i ja, a u poslednje vreme nam se pridružuju i njegova braća.

Inače, u više navrata smo od Severine pokušali da dobijemo bilo kakav komentar na izjave Milana Popovića i aktuelne teme, ali odgovor od njenog PR tima nismo dobili.

Video: Dončić lumpovao uz Severinu posle ugovora života, na žurci bio i Bobi Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA