Sara Reljić o srpskoj misici koja je razbesnela javnost: Evo zašto neću zauzeti njeno mesto

- Ja idem na takmičenje u Dominikansku Republiku, 1. decembra, Miss Multiverse World - rekla je Reljićeva

  • 9
AmiG Show Sara Reljić / Foto: Nikola Tomić

Društvene mreže su se usijale zbog iznenađujuće fotografije srpske Misice Interkontinentala Valentine Petrović, koja se vidi kako nasmejana pozira sa misicama Albanije, Crne Gore i takozvanog Kosova.

I to ne bi bilo čudno, da na fotografiji koja se deli na mrežama, sve četiri devojke ne pokazuju dvoglavog orla.

Nakon što je javnost potresena ovom slikom, organizatori ali i sama misica odlučili su da Valentinu povuče sa takmičenja, a spekulisalo se da će njeno mesto zauzeti poznata pevačica Sara Reljić, koja je u međuvremenu postala i Mis.

Kontaktirali smo sa Sarom, koja se trenutno nalazi u Amsterdamu, a ona nam je rekla da se priprema za takmičenje u kojem će učestvovati, ali da neće biti zamena misici Valentini Petrović.

- Neću zauzeti njeno mesto, ne znam odakle se ta informacija pojavila. Ja idem na takmičenje u Dominikansku Republiku, 1. decembra, Miss Multiverse World. I da hoću, ne bih mogla da je zamenim (smeh), pošto je na takmičenju na kojem je ona, Miss Interkontinental, minimalna visina za takmičarke 170 centimetara, a ja sam visoka 163 centimetra - rekla je Sara za Telegraf Jetset.

Reljićeva je potom prokomentarisala skandal koji se dogodio na izboru za Miss Interkontinental.

- Iskreno, šokirala sam se kad sam videla na društvenim mrežama spornu fotografiju. Zaista verujem da naša predstavnica nije imala lošu nameru, i kao što kaže, verujem da je to uradila u nekom naletu euforije, ali kada predstavljaš svoju zemlju na bilo kom takmičenju veoma moraš da vodiš računa o svemu, to nas uče i u Miss Yu kompaniji. Podržavam odluku Miss Yu kompanije, a i same devojke da se povuče sa takmičenja. Ovo nije mala stvar, i žao mi je što je samo nepromišljenom odlukom ove devojke došlo do ovoga - rekla je Sara za naš portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    27. oktobar 2021 | 18:48

    Ta "misica" nema samo jednu sliku sa pokazivanjem albanskog simbola, vec nekoliko na razlicitim lokacijama i u drugacijoj garderobi. Znaci nije joj se "omaklo", vec je sa namerom.

  • Dragutin

    27. oktobar 2021 | 17:48

    Ova "misica" što se svojom "pameti" proslavila studira privatni Fakultet za Kulturu i medije očekujemo da li će biti voditeljka na nekoj TV sa nacionalnom frekvencijom ili na kablovskom TV kanalima filijale CNN na Balkanu ili će u jedan od rijaliti programa. Kod nas svi koji se pokažu "pametni" i imaju antisrpski, autošovinistički stav su Bogom dani za medijsku popularnost. Ako ko pokrene peticiju da joj se zabrani povratak u Srbiju potpisujem.

  • tea

    27. oktobar 2021 | 17:25

    ziriju ocigledno trebaju naocare,ona je samo simpaticna nikako lepa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA