Barbara otkriva da li je trudna sa Darkom Lazićem, nakon komentara da "jede za dvoje"

Nakon pevačicinih reči usledila su nagađanja da je ona u drugom stanju

  • 3
Barbara Bobak, Darko Lazić Printskrin: Instagram/darkolazicofficial

Pevačica Barbara Bobak, devojka pevača Darka Lazića, zaintrigirala je sve objavom zbog koje su mnogi pomislili da muzički par čeka dete, za Telegraf.rs Barbara je objasnila šta je mislila, te razjasnila da li je u drugom stanju.

Naime, Lazć je na svom storiju objavio fotografiju iz restorana pokazavši samo kosti ribe uz komentar na Barbarin račun: "Jede kao popisna komisija".

Pevačica je ripostovala njegovu objavu i napisala: "Ja sada jedem za dvoje", zbog čega su usledili komentari i nagađanja. 

Barbara je sada objasnila na šta je mislila kada je napisala da "jede za dvoje" i da li je trudna.

- Darko je smanjio želudac i ne jede ništa, pa ja jedem za oboje, to je bila poenta. Igra rečima, nisam trudna - rekla je Barbara za Telegraf Jestet.

Podsetimo, nedavno se pisalo da su se Darko i Barbara navodno potukli zbog ljubomore, nakon čega je Lazić izjavio da nije nasilan prema ženama, a da je grub, kako je rekao, samo tokom intimnih odnosa.

- Barbaru nikada nisam udario niti bih to ikada uradio. Volim je kao boga! Nisam bio nasilan ni prema jednoj ženi u svom životu, to sebi nikada ne bih dozvolio. Grub sam samo u s***u - poručio je tada kroz smeh Lazić.

Darko Lazić i Barbara Bobak Barbarina objava, Printskrin: Instagram/barabarabobak

Video: Barbara nudila Darku cigarete, čokoladu, telefon a on ipak hteo njenu guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA