≫ 

Džehva "oduvala" kadrovima u tanga bikiniju! Telo zategnuto do ludila, a tek pozadina

Mlada pevačica dobila je brojne komplimente na račun izgleda

  • 3
Sava Džehverović venčanje

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović dominira provokativnim izgledom u bikiniju na plaži u Majamiju, gde je pokazala zašto važi za jednu od naših najzgodnijih pevačica.

Naime, Teodora je spojila lepo i korisno, pa i uživa u Amerci, gde boravi zbog turneje.

Ona je pozirala u tanga bikiniju koji je istakao njenu zanosnu figuru, i to iz više uglova, ali i otkrio njene "najopasnije" atribute.

- Mogao bi Majami još jedan dan, ne bih se bunila - napisala je Teodora uz fotografije, a odam su usledile reakcije i komplimenti na račun njenog izgleda.

Podsetimo, nakon što je Teodorin dečko Nino Čelebić krajem vgusta, zbog poslovnih obaveza otputovao u Brazil, pojedini mediji pisali su da su oni raskinuli i pevačicu su spajali sa drugim muškarcem.Teodora je oštro reagovala na nagađanja i objasnila da su ona i Niko i dalje u vezi.

- Pošto pojedinci nisu shvatili i pre neki dan šta je istina, sada ću vam nacrtati. Nikada Nino i ja raskinuli nismo i apsolutno nemam veze sa dotičnom osobom sa kojom me spajate, čak je ni ne poznajem - napisala je ranije Teodora.

Video: Baš me zabole: Džehverovićkina snajka o ljubavi s profesorom koja je počela dok je bila maloletna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA