≫ 

Megan Markl čitala svoju dečju knjigu, na ruci Dajanin sat od 23.000 $

Ona je tada na sebi imala nakit u vrednosti od 81.480 evra

  • 4
Meghan Markle, Megan Markl Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Megan Markl čitala je svoju dečju knjigu "The Bench", a tom prilikom na ruci je nosila sat koji je pripadao pokojnoj princezi Dajani.

Megan je na Jutjub kanalu Brightly Storytime otkrila jednu priču, a za tu priliku izabrala je opuštenu varijantu, plavu košulju i farmerke, dok je nakit privukao veliku pažnju.

Ona je na ruci nosila sat poznatog brenda Kartier koji je pripadao princezi Dajani i koji košta 19.840, piše Daily Star. Princ Hari poklonio je sat Megan početkom njihove veze.

Od nakita ona je još nosila Kartierovu narukvicu vrednu 5.980 evra, narukvicu Dženifer Mejer, čija je cena oko 2.660 evra. Na ruci je imala i verenički prsten dizajnerke Lorejn Švarc, koji košta oko 53.000 evra.

Megan je na rukama nosila, sat, dve narukvice i prsten, sve ukupno u vrednosti od 81.480 evra.

Megan, inače, učestvuje u inicijativi koja želi pomoći roditeljima da kod dece probude ljubav prema čitanju. Nakon što je pročitala celu priču, poslala je poruku deci.

- Nadam se da vam se svidela "The Bench", drago mi je što sam je mogla podeliti s vama i nadam se da ćete uspeti naći svoju sopstvenu posebnu klupu ili stolicu ili malu tihu ljuljašku, jedno mesto koje vam puno znači i koje možete deliti s nekim koga volite - rekla je.

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    29. oktobar 2021 | 18:31

    Samo napred Megan i zelim srecu tebi i Hariju da unistite ono najozloglasenije sektasko mesto u Britaniji i i svetu (Bakingham palace).

  • 5544

    29. oktobar 2021 | 19:43

    Da li je srecnija tako?Sa tim nakitom???Ne razumem ljudske pohlepe...kada dodje kraj ,2 metra su dovoljna..moze i sa nakitom 😄😄

  • Lora

    29. oktobar 2021 | 17:51

    Koja glupa knjiga, kao sto je i ona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA