≫ 

Ivanović priznao grešku, pa u emisiji rekao da je Vesićevo letovanje koštalo 962 evra

Voditelj je prvo tvrdio da je zamenik gradonačelinka Beograda potrošio 70.000 evra na odmor u Turskoj

  • 9
Ivan Ivanović Goran Vesić Foto-montaža: Marko Jovanović, ATA Images

Voditelj Ivan Ivanović je u poslednjoj svojoj emisiji priznao da je pogrešio, odnosno da je letovanje zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića u Turskoj od pre 15 meseci koštalo 962 evra, a ne 70.000 evra, kako je tvrdio ranije u svojim nastupima.

Naime, sve ovo je potvrdio i Vesić na svom profilu na Fejsbuku, na kojem je istakao i da je javno objavljen račun njegovog aranžmana, kao i da će povući tužbu protiv Ivanovića.

- Ivan Ivanović objavio je sinoć u svojoj emisiji istinu da je moje letovanje u Turskoj od pre 15 meseci koštalo 962 evra, a ne 70.000 evra, kako je tvrdio ranije u svojim nastupima. Tu laž o mom letovanju izmislili su ljudi koji ne misle dobro ni njemu, a ni meni. Ivan je imao snage da prizna grešku. Meni je dovoljno što je javno objavljen račun koji dokazuje koliko sam platio letovanje pa ću u ponedeljak povući svoju tužbu protiv Ivanovića. Našem društvu, pre svega Beogradu, potrebno je da imamo normalan dijalog, bez vređanja i predrasuda. To se odnosi na sve učesnike javnog života od političara do novinara - napisao je Vesić.

Podsetimo, Ivanović je u nekoj od prethodnih emisija tvrdio da je zamenik gradonačelnika Beograda na letovanje potrošio neverovatnu sumu od 70.000 evra, a sada je ipak porekao sve to i priznao da je pogrešio.

Vesić je poručio još tada da će protiv Ivanovića podneti privatnu tužbu zbog, kako je napisao u objavi na Fejsbuku, laži koje su iznete o njegovom letovanju, međutim sada je odustao od nje.

Video: Vesić sa Pokretnom kancelarijom u Bariču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    30. oktobar 2021 | 11:01

    Ivanović se njiše ovisno iz kog smjera vjetar puše. Kako mijenja pislodavce tako mijenja i poglede.

  • Hm ...

    30. oktobar 2021 | 11:01

    I nikom ništa, zar ne? Oba su mi "out", ali bi ovaj mali Ivan sad morao da dobije tužbu za primer svim lajavcima koji slavu stiču lažima.

  • Cv

    30. oktobar 2021 | 11:38

    Bravo Ivane svi su uz tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA