Ša prokomentarisao Taru i Mateju: Ona nikad nije znala šta hoće

- Istina je da naša veza nije mogla da uspe zato što je ona uvek volela Mateju priznao je reper

  • 4
Nenad Aleksić Ša Tara Simov Mateja Matijević Foto-montaža: Nikola Tomić, Printskrin: TV Pink

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša razveo se sa suprugom Ivanom zbog svoje veze sa Tarom Simov tokom "Zadruge 4", a sada je on prokomentarisao učešće svoje bivše u aktuelnoj sezoni rijalitija.

Simova je u "Zadrugu 5" ušla sa željom da pokaže svoju drugu stranu, nadajući se da više neće imati emotivne slomove. Međutim, ono što ju je totalno poremetilo je to što se našla u istom prostoru sa svojim bivšim dečkom iz "Zadruge 3", Matejom Matijevićem.

- Istina je da naša veza nije mogla da uspe zato što je ona uvek volela Mateju, što se i dokazalo sada u "Zadruzi 5" - započeo je Ša, pa nastavio:

- Samo mogu da kažem da sam ja u vezi bio ispravan 100% i da mi je drago da se konačno vidi u čemu je i u kome uvek bio problem. Tara u suštini nikad nije znala šta hoće, mada, eto, sve to mogu da pripišem njenim godinama. Želim joj sreću u "Zadruzi", to svakako, i da prođe što lakše kroz svaki mesec proveden tamo - istakao je reper.

- Tara mi nikada nije branila da se družim sa njim, imala je uvek lepo mišljenje o njemu, kao i ja. Tako da, to mi je sasvim normalno - zaključuje Aleksić za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zna ona

    30. oktobar 2021 | 19:18

    ima traumu iz detinjstva zato sto ju je otac ostavio ona ustvari mrzi muskarce

  • Živojin

    30. oktobar 2021 | 18:00

    Neka Ša Šašavi spremi novu turu 50.000 evra jer Tara uskoro beži.

  • xxx

    30. oktobar 2021 | 17:32

    Jaooj bolje cuti.Ne nego je vise volele tebe od Mateje ,koji je frajer za tebe hhahah Drugo,ona mozda nije znala sta hoce ali je odlicno znala da tebe nece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA