≫ 

Ana Korać prokomentarisala Dalilu i Dejana: Ona njega nije volela poslednjih godina

Ana je provela dve godine u emotivnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, rođenim Dejanovim bratom, te je tada i imala priliku da ih bolje upozna

  • 6
Ana Korać, Dalila i Dejan Dragojević Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: TV Pink

Bivša zadrugarka Ana Korać je priznala da je dobila automobil od svog dečka, a onda progovorila i o Dejanu Dragojeviću i Dalilinoj javnoj prevari.

- Poklon sam dobila od jače polovine. I moj pas je dobio automobil. Još je rano za sudbonosno da, to je sveža veza, na početku smo, ko zna šta će se desiti do kraja. On je odavde iz Beograda. Vidiš na meni kako se osećam i kako izgledam, kako zračiš tako i privlačiš - rekla je Ana, pa otkrila šta misli o odnosu Dalile i Dejana.

Ana je provela dve godine u emotivnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, rođenim Dejanovim bratom, te je tada i imala priliku da ih bolje upozna.

- Meni je Dejana jako žao, on je meni kao dečak kome treba zagrljaj, mislim da ona njega nije volela poslednjih godina. Ja sam za to da oni raskinu, oni su kao baba i deda. Nikakvo dešavanje. Kada sam bila kod njih bilo je dosadno, meni oni nisu par - rekla je Ana i dodala:

- Kao par su mi bili dosadni, samo su sedeli kod kuće, jeli su, i tako su im prolazili dani. Žao mi je njega, prišla bih mu i zagrlila bih ga. Kada sam bila kod Biljane, ona je uvek sve najlepše govorila o Dejanu, meni njegova priča nije jasna. Ona je uvek govorila o njemu, i znam da jako pate za Dejanom. Volela bih da nekako da se pomire i da budu normalna porodica - zaključila je Ana Korać u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Video: David Dragojević: Majka je mogla da mi se šlogira, Dalilin otac od sramote ne sme na ulicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    31. oktobar 2021 | 20:22

    I plasticna se oglasila 😉

  • VRD

    31. oktobar 2021 | 17:57

    Bolje organizujte dobrovoljno davanje krvi ili humanitarne akcije za decu da se zadrugari odreknu honorara da vidite iskreno kakvo je to smeće od ljudi nece dati ni jedno ni drugo a ovaj talog nek glasa i dalje da ove sa deponije

  • DARKO 100%

    31. oktobar 2021 | 17:29

    Ozeni se na brzinu,kaj se natanane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA