Za jednu niste imali pojma da ima srpske krvi: Ima nešto u tim balkanskim genima najlepših svetskih zvezda

Neke od njih su ponosne na svoje korene koje vuku sa Balkanskog poluostrva, a druge, pak, ne govore previše o tome

  • 0

Područje Balkanskog poluostrva oduvek je bilo prepoznatljivo po lepoticama. Jednostavno, kao raskrsnica puteva, i meta brojnih osvajača, mešanja naroda, na kraju su se odrazili kroz genetiku.

Tako da u današnje vreme imamo jedan pravi genetski miks Istoka i Zapada koji je na kraju dao da upravo ljudi, a posebno žene sa ovog podneblja spadaju među najlepše na svetu.

Zato i nije iznenađujuće što brojne svetske lepotice, pripadnice svetskog džet seta, vuku poreklo sa Balkana, odnosno u sebi između ostalog imaju deo te vrele balkanske krvi.

Mi smo se više koncentrisali na prostore nekadašnje SFRJ, i pronašli smo koje to svetske zvezde, koje spadaju među najpoželjnije, a imaju korene na ovim prostorima.

I moramo priznati da za neke nam ne bi palo na pamet da u sebi imaju balkanske gene koje vuku preko roditelja, deka, baka ili su im drugi preci živeli na Balkanu.

Koje su to najlepše žene sveta koje u sebi imaju balkansko poreklo, koje je svakako doprinelo njihovoj lepoti i fizičkom izgledu, možete pogledati u snimku na početku teksta.

Video: Svedoče brutalnim povredama i nokautima a izgledaju kao milion dolara: Najlepše oktagon devojke UFCa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA