≫ 

Frapantna izjava Tijane Ajfon: Na žurkama vrti, pa dva sata kasnije plače kako je silovana!

- Ljudi, otvorite oči, imali smo mi takvih u rijalitijima. Da izvinite, povraća mi se na većinu tužnih životnih priča - poručila je starleta

  • 6
Tijana Ajfon Viktorija Foto: ATA Images, TV Happy

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon (29), komentarisala je dešavanja i učesnike u Zadruzi 5.

Oštro je pričala o Dalili Dragojević, ali je šokantan komentar imala kada je reč o Viktoriji Mitrović, koju je kao dete, u crkvi, napastvovao sveštenik.

- Ko mi bode oči... Ona Violeta... Sad će me narod osuditi - "jao, silovana"... Druže, ne možeš na žurkama da vrtiš d****** i onda posle dva sata da mi plačeš da te je sveštenik silovao! Ovo sad glupo zvuči, ali niko nije silovan bez razloga. Što mene niko nije silovao? Nisam davala povoda, ne dam, branim se! Šta, kao, ti si kao silovana, a onda se nabijaš na ćoškove od stola! Osudite me, najgora sam, ali... - rekla je Tijana i nastavila:

- Ne možeš meni da plačeš zbog toga, a posle toga pričaš o veličini muških polnih organa! Ljudi, otvorite oči, imali smo mi takvih u rijalitijima. Da izvinite, povraća mi se na većinu tužnih životnih priča - poručila je Maksimovićeva za TVIN.

Šta je Viktorija pričala o stravičnoj traumi

- Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela - ispričala je Viktorija i dodala:

- Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 i po.

- Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole, počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem, ali nisam znala kako da napravim prvi korak - ispričala je nesrećna devojka u Zadruzi.

Video: Tijana Ajfon posle izlaska iz pritvora: Ja sam kolateralna šteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA