Samo za nju zlatna prostorija koja je san svake žene! Zavirite u luksuzni stan Ane Sević

Ana i Danijel opermili su stan po svom ukusu vodeći računa o svakom detalju

  • 1
Promocija novog album Suzane Jovanović Danijel Nedeljković i Ana Sević, Foto: ATA Images

Pevačica Ana Sević čeka treće dete, a svoju oazu mira pronašla je u porodičnom domu gde živi sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem i ćerkama Lorenom i Senom.

Pevačica na drušvenim mrežama često objavljuje fotografije iz porodičnog doma, a kako izgleda, Ana i Danijel opermili su stan po svom ukusu vodeći računa o svakom detalju.

U stanu su zanimljivi komadi nameštaja, poput police neobičnog oblika koja se nalazi ispod televizora, kao i interesantne umetničke slike tik do televizora, te detalji izgledaju kao umetničko delo.

Definitivno Anin najdraži kutak u porodičnom domu jeste ogroman garderober u kom dominiraju zlatni tonovi. Sve je spakovano "pod konac", i Anine brendirane torbe, cipele, kao i krice imaju svoje meseto.

U porodičnom domu Ane i Danijela svaki detalj je poseban, pa se tako na zidovima nalaze umetničke slika, dok su na polici fotografije dece, ali i razne figurice.

Kako izgleda stan u kom Ana živi sa Danijelom i ćerkama, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Ana Sević sa ćerkom Lorenom došla na koncert Darka Lazića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA