≫ 

Skinula se "zaboravljena" ćerka Goce Božinovske: Na opasnom dekolteu svima staje pogled

Pevačica je pokazala zanosnu figuru

  • 4
Goca Božinovska i Jelena Vučković, DM Sat Nova Godina, Pozarevac Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Jelena Vučković, ćerka pevačice Goce Božinovske, počastila je svoje pratioce sa nekoliko vrelih selfija koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Jelena je podelila je niz kadrova na kojima je u crnom bikiniju i pokazala vitku figuru, ali i  brutalan dekolte na koji su se zaustavljali mnogi pogledi.

Pevačica se uslikala iz nekoliko uglova, a vrelim kadrovima obradovala je svoje pratioce na Instagramu, te su usledili brojni komplimenti na račun njenog izgleda.

"Bomba si!", "Prezgodna", "Kakav dekolte", "Baš ličiš na mama Gocu", "Vau, kako izgledaš", "Od sada smo bikini da nosiš i u njemu da se slikaš", "Telo za medalju", neki su od komentara.

Podsetimo, Jelena je ćerka Goce Božinovske iz prvog braka, a sa bratom i sestrom Mirkom i Zoranom Šijan odlično se slaže.

Vučkovićeva je pre više godina bila daleko popularnija, a već duže vreme je uopšte nema u javnosti, pa je neki nazivaju i "zaboravljenom".

Jelena je bila presrećna kada je postala tetka, kada su Mirko i Bojana Rodić dobili sina Zorana.

- To je prva beba u našoj porodici. Presrećna sam i zbog Bojane i zbog Mirka i stvarno imamo divnu snajku, jedva čekamo - rekla je tada Jelena.

Jelenine nove vrele kadrove pogledajte kao poslednje u galeriji:

Video: Šijan skinuo majicu pa zađuskao: Bojana ga snimila pa mu javno čestitala rođendan uz čestitku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA