≫ 

Luna Đogani: Mene to što mi se majka nije pojavila na venčanju nije zabolelo

Luna je sudbonosno "da" izgovorila Marku maja meseca ove godine pred kumovima

  • 16
Luna Đogani Anabela Atijas Foto: ATA Images

Luna Đogani otkrila je detalje tajnog venčanja sa Markom Miljkovićem. Na ceremoniji je prisustvovalo samo četvoro ljudi, a priznaje da joj je majka najviše nedostajala.

Svadbenom činu nisu prisustvovali čak ni roditelji bračnog para, a jedno vreme se spekulisalo da je Lunina majka Anabela Atijas u svađi sa zetom Markom.

- Mene to što mi se majka nije pojavila na venčanju nije zabolelo, jer je to takav dogovor bio, apsolutno nije da niko nije bio pozvan... Plan je da to bude velika svadba, da svi dođu, ja sam kao mala maštala da imam veliku venčanicu, da ne budem trudna na svom venčanju, da ne budem deveti mesec, da ne mogu da hodam... Sigurno nisam tako planirala svoje venčanje. Planirala sam da tu budu svi moji, Markovi, da slavlje bude do 5 ujutru, da promenim tri venčanice, sve sam ja to tako planirala, ali situacija je bila drugačija - rekla je Luna za "Grand online" i dodala:

- Kada je on mene verio nije bila u planu ni korona, ni trudnoća, desilo se tako... Ja nisam želela da moje dete bude vanbračno. Želela sam da se Mia rodi, a da Marko i ja budemo muž i žena, zato je sve to tako bilo ubrzano. Falili su majka, otac, sestre, prijatelji i to je ono što je falilo da bi sve bilo potpuno, ali to će se desiti... Mi sada planiramo veliko slavlje za Miin prvi rođendan i mi ćemo nadoknaditi to što nismo mogli tada.

Podsetimo, Luna je sudbonosno "da" izgovorila Marku maja meseca ove godine, a samo mesec dana kasnije na svet je donela ćerku Miju.

Video: Luna Đogani pokazala ogromni dekolte, ali mnogi su ostali bez reči kad su videli s kim je u kolima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    2. novembar 2021 | 22:34

    ma i te bajkovite svadbe su vise manifestacija svega a ne ljubavi! Znam mnoge koji su imali te velike svadbe al su danas razvedeni (pa videli smo i u rijalitiju jedan par koji je imao tu veliku svadbu pa nakon par meseci ....Sve znate!) ...................... Luna i Marko,uradili ste sta je nabolje za vas i vasu slatkicu bebicu! Imali ste intimnu svadbu,elegantnu! Bila je sa vama i bebica (koja je uzivala u Luninom stomaku) ...Vencanje je krunisanje vase ljubavi,to ste i uradili ❤️ ................... Inace,uredili ste vase porodicne odnose kako vi hocete! Ne moras ti sve detalje porodicnih odnosa bilo kome da objasnjavas!

  • Ana

    2. novembar 2021 | 23:45

    Takav folirant se jednom radja,odvratna je !

  • Branka

    2. novembar 2021 | 22:21

    A kako da je pozove posle svega,pokvarila je kcerki san o vencanju jer zbog nje nisu prisustvovali ni Markovi ni Gagi,manite me te price jedna je majka,ako pravi probleme i siri negativnu energiju bolje da ne prisustvuje,jel neko misli da bi Anabeli bilo lepo na tom vencanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA