Glumci zablistali na crvenom tepihu: Evo ko je sve došao na premijeru "Južni Vetar 2"

Svi su došli doterani za ovu posebnu priliku, a najviše pažnje izazvali su Miloš Biković i Jovana Stojiljković

  • 0

Premijera filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" zakazana je za večeras je biti pred beogradskom publikom i to na nekoliko lokacija u gradu.

Glavna premijera je večeras u Kombank dvorani, a pred prikazivanje filma na crvenom tepihu su se pojavili glumci i ostali saradnici.

Naime, svi su došli doterani za ovu posebnu priliku, a najviše pažnje izazvali su Miloš Biković i Jovana Stojiljković koji su pozirali jedno do drugog. Osim njih, priosustvovali su i glumac Miki Manojlović, kao i Miodrag Radonjić, Žika Todorović sa suprugom, ali i drugi... Fotografije možete pogledati u galeriji ispod:

Inače, je Jovana Stojiljković je za K1 telčeviziju rekla da "Južni vetar" nije samo "film za klince" kako ga ponekad neki opisuju.

- Ovaj film je za sve koji vole dobar akcioni film, nevezano od godina. Filmovi se dele sam prema jednom kriterijumu, a to je da li su dobri ili loši, a mi imam dva dobra filma. Ponosna sam na oba i jedva čekam reakcije publike – kazala je Jovana i najavila da će ekipa posetiti i druge gradove u Srbiji.

Video: Biković pokazao novu devojku: Gledaoci napunili salu na premijeri Južnog vetra 2:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA