≫ 

Ovo je kuća koju će Dalilin otac prepisati Dejanu: Ona se ovde više ne može vratiti

U Gornjem Šepaku Dalila više neće imati kuću, sudeći po rečima njenog oca

  • 18

Dalila i Dejan Dragojević do početka septembra, kada su ušli u Zadrugu 5, živeli su u kući u mestu Gornji Šepak, u Bosni i Hercegovini.

Kuću su napravili na zemlji njenog oca Husa Mujića, a gradili su je i uredili za svoje potrebe i isključivo po svom ukusu u svojim željama.

Međutim, Dalila više neće moći da živi u njoj, ako je verovati rečima njenog oca koji je u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf Jetset rekao da će nekretninu prepisati Dejanu.

- I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gde ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad - rekao je Huso za naš portal.

- Njemu treba kuća. On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati. Tu je kuću on pravio sa njom, a on posle neka sa njom radi šta hoće. Ja ću je prvo njemu prepisati, a on može posle da je baci, zapali... Šta god hoće sa njom. Ja ga izdati neću, Dekija - kazao nam je ovaj ljubazni čovek.

Naša ekipa sa Husom je razgovarala u njegovom marketu u pomenutom mestu, gde smo i snimili dom u kom su do skoro živeli Dragojevići.

No, mesecima pre toga, Dalilu i Dejana posetili smo unutar njihovog doma, gde smo uspeli da zabeležimo i kako sve izgleda iznutra.

Pogledajte kako kuća izgleda:

Video: David Dragojević: Majka je mogla da mi se šlogira, Dalilin otac od sramote ne sme na ulicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA