≫ 

Topalkova ćerka jedva prepoznatljiva bez trunke šminke, a tek da joj vidite muža kog krije

Helena ovog puta nije istakla svoj atraktivan izgled

  • 1
Helena Topalović Helena TopalovićPrintskrin: Instagram/helena_topalovic

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, "uhvaćena" je u opuštenom izdanju i bez trunke šminke, dok je u javnosti uvek viđamo tip-top sređenu.

Helena je nosila duksericu i iscpane farmerke, te nije privlačila pažnju atraktivnim izgledom koji je ovog puta prikrila širokom garderobom, što inače čini.

Ekipa emisije "Paparaco lov" ulovila je pevačevu naslednicu ispred stana u kom živi sa svojim suprugom Draganom Aleksićem, a malo ko bi je prepoznao u ovom izdanju, s obzirom na to da na društvenim mrežama ističe svoje atribute i lepotu.

Podsetimo, Helena se nedavno udala za deset godina starijeg D. Aleksića, čiji lik krije na društvenim mrežama. Međutim, Topalko je pre nekoliko dana podelio fotografiju sa ćerkom i zetom.

Helena je ove godine prvi put slavila Svetog Luku kao "gospođa Aleksić", u Loznici, odakle je rodom njen muž. Naravno, među gostima su bili i Helenini roditelji, a pevač je tada podelio delić atmosfere iz doma Aleksića.

Kako izgleda Helena u opuštenom izdanju i bez trunke šminke, te kako izgleda njen muž, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Helena Topalović pršti sa medenog meseca na Sejšelima: Jedva spakovala ogromne grudi u beli kupaći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA