Plava kosa i ludački stomak! Nikolija raspametila izgledom nepuna 4 meseca nakon porođaja

Nikolija blista nakon rođenja druge ćerke

  • 0
AmiG Show Nikolija Jovanović, Foto: ATA images

Popularna pevačica Nikolija Jovanović, samo tri i po meseca nakon porođaja, održala je nastup u Beogradu i oduševila izgledom.

Nikolija je imala duboke i široke farmerke, kratak beli top, te je u prvom planu njena zanosna figura, po kojoj se jasno vidi da je pevačica u odličnoj formi.

Pevačica je nedavno i promenila imidž, skratila je kosu, a zatim je postala plavuša. Sudeći po reakcijama Nikolijina promena imidža je pun pogodak, a zbog izgleda mnogi je upoređuju sa Hejli Bibre.

Pevačica redovno trenira, što sto se jasno vidi po njenom izgledu, a pred nastup istakla je da ima problem sa garderobom koja, kako kaže, spada s nje.

Na Nikolijinom nastupu, 3. novembra, njen polubrat Luka proslavio je 18. rođendan, a pevačica je za njega imala malo iznenađenje.

Podetimo, Nikolija se porodila, 17. jula i na svet donela devojčicu, a pevačica i njen partner Relja Popović imaju i stariju naslednicu Reu.

Kako je Nikolija izgledala na nastupu u Beogradu, malo više od tri meseca posle porođaja, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Ovako je Relja Popović slavio rođenje ćerke! Nije dao da mu se cepa košulja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA