≫ 

Dalilin otac hitno hospitalizovan

- Nije mu dobro zbog cele situacije, danima se žali da ga steže u grudima. Danas mu je pozlilo i sada je u bolnici - ispričao je meštanin

  • 0
Dalila i otac, tata Foto: Instagram/dalila_dragojevic_official

Otac rijaliti učesnice Dalile Dragojević, Huso Mujić ponovo je prebačen u bolnicu. Mujiću se naglo pogoršalo zdravstveno stanje zbog dešavanja u rijalitiju.

Tokom današnjeg dana u selu Gornji Šepak vlada muk a komšije Dalilinog oca su jako zabrinuti za njegovo zdravlje:

- Nije mu dobro zbog cele situacije, danima se žali da ga steže u grudima. Danas mu je pozlilo i sada je u bolnici, mora da obavi detaljne preglede. Stres će ga dokusiriti. Nadamo se da će sve ipak proći bez velikih posledica i da će sve biti dobro. Svima nam je žao Husa, on ovih dana ne zna za sebe od brige - rekli su u Mujićevom komšiluku za Pink.rs.

Prema prvim informacijama Mujić je juče primljen u bolnicu a kako se predpostavlja glavni okidač za pogoršanje njegovog zdravlja bilo je ponašanje njegove ćerke Dalile u rijalitiju.

Pre samo dva dana ekskluzivno za Telegraf jetset Mujić je istakao da je do sada dva puta bio u bolnici baš zbog nerviranja oko ćerke:

- Nisam dobro, zbog svih dešavanja... - počeo je.

-Dva puta sam bio u Hitnoj. Svašta nešto. Smršao sam, propao sam. Počeo sam pušiti. Šta znam šta sve ne radim  - rekao je Huso u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf Jetset.

Kompletan intervju pogledajte na linku u nastavku:

Video: Ovo je kuća od koje će se Dalila verovatno oprostiti nakon izlaska iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA