≫ 

Lana Vud progovorila o mračnoj glasini Holivuda: Da, Kirk Daglas je napastvovao moju sestru Natali

U memoarima koji izlaze sledeće nedelje, mlađa sestra Natali Vud identifikuje dugo sumnjivog napadača: Kirka Daglasa

  • 0
Natali Vud Kirk Daglas Foto: Wikimedia, Tanjug/AP

Decenijama je to bila jedna od najmračnijih holivudskih glasina: tinejdžerku Natali Vud sek***lno je napala vrhunska filmska zvezda više nego dvostruko starija od nje kada se sastala s njim u hotelu u Los Anđelesu.

U memoarima koji izlaze sledeće nedelje, mlađa sestra Natali Vud identifikuje dugo sumnjivog napadača: Kirka Daglasa.

- Sećam se da je Natali izgledala posebno lepo kada smo je mama i ja ostavile te noći na ulazu u Chateau Marmont - piše Lana Vud u "Maloj sestri", navodeći da se incident dogodio u leto 1955. godine, otprilike u vreme kada je Natali Vud na snimanju filma "Tragači".

Sastanak je organizovala njihova majka, Marija Zaharenko, koja je mislila da bi „mnoga vrata mogla da joj se otvore, samo klimanjem njegove slavne, zgodne glave u njeno ime“, kaže Lana Vud.

- Činilo se da je prošlo mnogo vremena pre nego što je Natali ušla u auto i probudila me kada je zalupila vrata - piše ona i dodaje:

- Izgledala je užasno. Bila je veoma raščupana i veoma uznemirena, i ona i mama su počele hitno da se šapuću. Nisam mogao da ih čujem niti da razumem šta govore. Očigledno se nešto loše dogodilo mojoj sestri, ali šta god da je bilo, očigledno sam bila premlada da mi se o tome priča.

Prema rečima Lane Vud, Natali Vud nije razgovarala sa njom o tome šta se dogodilo sve dok oboje nisu postali odrasli, a Natali je, nakon što je opisala kako su je doveli u Daglasov apartman, rekla svojoj sestri: "I, uh... povredio me je Lana. Bilo je to kao iskustvo van tela. Bila sam prestravljena, bila sam zbunjena" seća se Lana Vud.

Lana, koja sada ima 75 i oko 8 godina kada se navodni incident dogodio, setila se da su se njena sestra i njihova majka složile da će uništiti Natalinu karijeru ako ga javno optuže.

U svojoj knjizi, ona se priseća da je obećala svojoj sestri da neće razgovarati o tome da ju je Daglas napao, ali su glasine bile toliko rasprostranjene da je, kada je umro 2020. godine, u 103. godini, ime Natali Vud bilo u trendu zajedno sa njegovim na Tviteru.

Lana Vud, čije glumačke zasluge uključuju "Tragače" i TV seriju "Peyton Place", veruje da se dovoljno promenilo od njenog razgovora sa Natali da sada može da ispriča celu priču.

- S obzirom da još niko nije u blizini da zaštiti, sigurna sam da će mi oprostiti što sam konačno prekršila to obećanje - napisala je.

Daglasov sin, glumac Majkl Daglas, rekao je u izjavi koju je objavio njegov publicista: „Neka oboje počivaju u miru“.

Video: Ben Aflek na stubu srama nakon presude Harviju Vajnstajnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA