≫ 

Pevačica ne nastupa, pa je rešila da ispuni vreme: "Heklam, štrikam, pravim keksiće"

- Više od pola godine imam jednu umetničku egsistencijalnu krizu - kaže Bojana

  • 1
Bojana Stamenov Foto: ATA Images

Džez i bluz pevačicu Bojanu Stamenov imali smo priliku da vidimo na premijeri filma “Nije vreme za umiranje”. Svi su primetili da izgleda bolje nego ikada i da je baš dosta oslabila, skinuvši višak kilograma.

- Imam vremena da se posvetim samo sebi. Između ostalog heklam, štrikam, pravim keksiće i bavim se sobom u svakom mogućem smislu. Pored toga sviram, pevam, ali i poneku pesmu napišem. Kada sve ovo prođe, nadam se da ću nešto od pesama i objaviti. Mada, kad god sam javno pričala o tome nikada se nije desilo - kroz smeh započinje priču Bojana.

Nedavno je održala mini koncert na kome je izvodila pesme Arete Frenkilin povodom premijere "Respect".

- Bilo je jako lepo. Nažalost, imamo mali broj nastupa zbog epidemije. Ja sam više koncertno orjentisana, tako da mi to teško pada, ali čekamo da ovo što nas je zadesilo prođe, pa da opet krenemo u akciju. Jako mi nedostaju živi nastupi. Iskrena da budem, to je nama pevačima, što bi rekli Amerikanci “vazduh i voda”. Manje više finansijski se svi nekako snađemo, ali nama nedostaje razmena energije sa publikom. Jednostavno, mi imamo tu privilegiju da se bavimo nečim što volimo i kako vreme prolazi nastupi počinju ozbiljno da nam nedostaju - priča pevačica i dodaje:

- Više od pola godine imam jednu umetničku egsistencijalnu krizu. Nalazimo se mi negde gde i zapevamo i to nam jako prija ali veoma nedostaju koncerti i publika. Tužno je kada vidite polupraznu salu ali zbog epidemiloških mera tako mora da bude. I mi se navikavamo ali i publika. Jednostavno drugačije se vaspitavamo, ali nadam se da će ovo sve ubrzo proći i da ćemo se vratiti našem načinu života.

Bojana je jedna od velikih fanova svih filmova o Džejm Bondu, tako da je uživala i u novom nastavku o tajnom agentu 007.

- Možda sam više fan Bondove muzike nego samih filmova, ali obožavam da pogledam ova akciona ostvarenja. Uvek prijaju, pogotovo kada ste neraspoloženi. Pogledate jedan film sa Džejmsom Bondom i odmah ste super - priča muzičarka i otkriva da li joj je Danijel Krejg do sada najbolji Džejms Bond.

- Nažalost nije, ali moram priznati da nije ni loš. Po meni je najbolji tajni agent 007 Šon Koneri, ali odmah posle njega ide Pirs Brosnan.

Svaki nastavak ima svoju upečatljivu muzičku numeru kao i ovaj.

- Podvlačim da sam zaista zaljubljenik bondovske muzike. Za mene su neprevaziđene filmske teme iz filmova: "Svet nije dovoljan", "Zlatno oko" i "Skajfol". To su moje pesme koje uvek volim da slušam.

Na pitanje da li bi volela da izvodi naslovne numere iz filmova o Džejmsu Bondu na nekom koncertu, pevačica kaže da bi to bilo fenomenalno.

- Odlična vam je ideja. Moram ovu ideju da predložim Novosadskom Big Bendu, jer sa njima sarađujem. Ako bude prilike, volela bih da napravim jedan Džejms Bond koncert - zaključuje Stamenova za Blic.

Video: Zlatin sin usred intervjua saznao da Nataša Rodić ima novog dečka: Ovo je njegova reakcija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA