≫ 

Luna nije zadovoljna kilažom: "Smatram da sam mlada i da treba da izgledam dobro"

-Kad se ja pogledam u ogledalo, nisam zadovoljna još 100 posto - rekla je Đoganijeva

  • 17
Marko Miljković Luna Đogani Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani, pevačica, priznaje da trenutno nije zadovoljna svojim izgledom, a posebno kilažom. Iako se porodila pre samo četiri i po meseca Luna već uveliko pokušava da vrati liniju koju je imala pre trudnoće.

- Nisam debela, ali imam malo viška koji možda vi ne vidite, ali ja vidim i meni to smeta... Pre trudnoće sam imala neku svoju idealnu kilažu, ali još uvek nisam stigla do te moje idealne kilaže i sad radim na tome, jako malo mi fali. Mene to kopka i ja moram da ispunim taj svoj cilj i zato stalno kukam. Zadovoljna sam sobom i mislim da se to vidi i radim na tome da izgledam kao i pre trudnoće - rekla je Luna u emisiji "Grand news" i dodala:

- Nije meni to do drugih... Baš me briga šta će neko da priča i da misli... Meni je to do mene. Kad se ja pogledam u ogledalo, nisam zadovoljna još 100 posto, ja bih tu još radila na sebi, smatram da sam mlada i da treba da izgledam dobro. To što sam mama ne znači da treba da se zapostavim, mislim da to nije opravdanje i da sada treba još bolje da izgledam i još bolje da se osećam, da budem dobra i ćerkici i mužu.

Inače, kako pišu domaći mediji, ona je snimila novu pesmu, a u svoj prvi album uložila je 40.000 evra.

Luna je za svoj prvi CD izdvojila 40.000 evra! Ona i Marko odlično zarađuju od Jutjuba i sve pare ulažu u pesme. Luna će pred kraj godine objaviti duet sa reperom. Reč je o brzoj, energičnoj pesmi, za koju su već snimili spot. Ona planira još malo da smrša i da onda počne da promoviše pesmu. U svemu ima podršku majke Anabele i oca Gagija, koji su joj rekli da će čuvati unuku Miju kada ona bude nastupala. Marko će joj pomagati u karijeri, ali joj neće zakazivati nastupe, već će to raditi poznati estradni menadžer Saša Đurić - tvrdi izvor za "Hit Informer".

Video: Ovako Luni Đogani počinje jutro: Mala Mia se istopila dok je majka ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA