≫ 

Stanija odbila da uzme 10.000 evra za sat vremena: Evo o kakvoj ponudi se radilo

- Bila sam u šoku, ali i poprilično skeptična što se te ponude tiče - rekla je Stanija

  • 6
Stanija Dobrojević Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Starleta Stanija Dobrojević nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga5" ne prestaje da šokira. Ona je sada otkrila da je odbila angažman života ali je progovorila i o trenutnim dešavanjima u Beloj kući.

- Čim sam izašla iz Zadruge, dobila sam ponudu od mog muzičkog tima za privatni nastup, 10.000 evra za samo sat vremena, da se pojavim i otpevam pesme na plejbek. Bila sam u šoku, ali i poprilično skeptična što se te ponude tiče. Odbila sam taj nastup, ali smo se dogovorili da napravimo još jedan krug po našim diskotekama - objasnila je Stanija i objasnila zašto se pojavila u Zadruzi.

- U Zadrugu sam ušla kao specijalni gost, rijaliti zvezda koja ima svoj status i ime. Moj zadatak je bio da svojim prisustvom utičem na ponašanje devojaka kako da se istaknu, sređuju, da zavrte priču. I uspela sam - počela je priču Stanija za "Star", pa dodala:

- Najveći uticaj sam imala na Dalilu koja je odlučila da po svaku cenu postane bitna, mada na pogrešan način. Toliko se zavrtela njena priča da u ovom trenutku nema potrebe da se vraćam u Zadrugu.

Stanija se zatim osvrnula na vezu Dalile i Filipa Cara, sa kojim je prevarila muža Dejana Dragojevića.

- Dalila je izgustirala Dejana, odlučila je da promeni život iz korena i ostavila bi ga svakako, bilo je pitanje samo kada će to da se desi. Sigurno je da je Car ubrzao taj rastanak. Sa druge strane, Caru je izazov da osvoji udatu ženu, a Dejan ispašta zbog svega toga i sav bol ide njemu, što opet nije fer - rekla je starleta.

Stanija je zatim navela da će ulazak Maje Marinković, Filipove bivše devojke, i te kako može da poremeti Dalilu i Cara.

- Ma, naravno, kako da ne može. Maja da pucne prstima može da ih rastavi. Dalila se možda njenog ulaska i pribojava, jer je svesna da Car nije raščistio sa Majom, a poznajući nju, rijaliti će tek da počne, ima da gori kada Majče uđe - rekla je Stanija.

Video: Gde da gledam: Stanija ubija u narandžastom bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    5. novembar 2021 | 17:12

    Ko pretparacke priče,koja si ti zvezda ? Uzela bi ti i 100 € e ne 10.000 evra ...Kakve lovačke priče

  • M

    5. novembar 2021 | 19:40

    Koja botoksirana lazljivica...

  • RODJAK

    5. novembar 2021 | 23:31

    Da se ne lazemo ta ne odbija nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA