≫ 

Takmičarki u Zvezdama Granda se slošilo: Od straha i treme se oduzela usred nastupa

- Nemoj da plačeš, sad ćeš da pevaš drugu pesmu koju si spremila. Raspali sad slobodno! - rekao je Popović

  • 2
Lejla Milkunić Lejla Milkunić, Printskrin: TV Prva

Takmičarki Lejli Milkunić (18) iz Bosne i Hercegovine, slošilo se na sceni "Zvezda Granda" zbog ogromne treme i straha koji su je sasvladali.

Lejla je pevalča pesmu Cece Ražnatović "Dođi", posle nekoliko otpevanih stihova prestala da peva, a zatim je usledio panik taster. Međutim, ona je dobila drugu šansu, da otpeva drugu pesmu bez zida koji deli nju i žiri.

- Koliko je presedana ovde bilo i ova devojčica je zaslužila još jednu priliku - uzviknula je Ceca, sa čime se odmah složio i Saša Popović.

- Nemoj da plačeš, sad ćeš da pevaš drugu pesmu koju si spremila. Raspali sad slobodno! - rekao je Sale, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Saša je otkrio da Mili nikada nije čuo Cecinu pesmu koju je kandidatkinja spremila za svoj nastup, te je kao i obično usledio dobro poznati tandem za sukob Ceca - Mili.

- Ne znam tu Cecinu pesmu, guglali smo da vidimo - priznao je član produkcijskog žirija, ali Ceca se tu nije zaustavila te mu je kao iz stopa izrevoltirano odgovorila.

- Validno je šta publika kaže, a ne da priča ko šta stigne, nisi ti poznavalac ničega! - odbrusila je Svetlana.

Takmičarka je potom prišla žiriju i zapevala im na uvce, a u jednom momentu je Ceca preuzela mikrofon, pa je usledio pravi šou.

Lejla je dobila tri glasa, pa je sudija Popović presekao i odlučio da napravi presedan, te mentorstvo prepustio Ražnatovićki.

- Vidiš, od smeha do suza - zaključio je, a zadovoljna Lejla napustila je scenu sa velikim osmehom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. novembar 2021 | 11:19

    Gledao sam je sinoc,bucka je sva slatka,i nepeva lose ali je trema pojela,dobila je drugu sansu ,mada ovo takmicenje i nezna se kog je karaktera,dali se trazi pevanje ili izgled,posto su pustili drugu pevacicu koja nije dobila nijedan glas zirija a prosla je samo sto lepo izgleda,da li je to fer prema drugima koji su dobila bar neki glas,nije lak put do uspesne pevacice ali se onda stice utisak iz takvog gasanja samo sto je neko lep da je put do uspeha onda preko kreveta ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA