≫ 

Slavlje u porodici Bogoljuba Karića: Biznismenova tašta proslavila rođendan

- Danas, smo svi našoj dragoj Bosi poželeli dobro zdravlje, bezbrižan i dug život, da dočeka još praunuka ali i čukununuke - poručio je Karić

  • 0
Bogoljub i Milanka Karić Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Porodica biznismena Bogoljuba Karića ima razlog i povod za slavlje, a ovog puta proslavili su rođendan Bogoljubovoj tašti Bosi.

Porodica Karića oglasila se ovim povodom, a Bogoljubovu objavu na Fejsbuku prenosimo u celosti:

- Dragi moji, dobro je kada imamo toliko razloga i povoda za slavlje, pa to i svima vama želimo, da uvek nađete vremena da se okupite sa porodicom i obeležite svaki datum koji je vašim dragim osobama važan. Danas slavimo mojoj tašti Bosi, a Marinoj majci rođendan, nećemo reći koji po redu jer ona je mlada duhom i vitalnija od mnogo mladjih ljudi od nje.

- Uvek je spremna da nas dočeka, obiđe, podeli sa nama neki savet ili nas ohrabri da ne odustajemo od svojih ideja i namera. Zato smo danas tu svi, pre svega njena deca, unuci i praunuci, bliski prijatelji i rodbina.

- I naravno uvek uz muziku koja nas prati kroz ceo život, prvo kao naš posao ali i kao naša velika ljubav i zadovoljstvo. Danas, smo svi našoj dragoj Bosi poželeli dobro zdravlje, bezbrižan i dug život, da dočeka još praunuka ali i čukununuke.

- Zaslužila je veliko poštovanje od svih nas, jer je uvek bila tu kada je potrebno i nama i našoj deci, pa smo sada svi okupljeni oko nje da joj svaki trenutak ulepšamo. Uživajte uz ove prelepe pesme. Na mnogaja ljeta. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA