≫ 

Advokat Marije Karan se oglasio sa svojom verzijom o incidentu

Marijin advokat tvrdi da nije došlo do nasilja između njegove klijentkinje i njenog emotivnog partnera.

  • 0
Marija Karan, Vladan Balaban Foto: ATA Images, Facebook/Vladan Balaban

Nakon što je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je glumica Marija Karan doživela neprijatnost od strane svog izabranika, IT stručnjaka V. B., za medije se oglasio Marijin advokat.

Naime, on je sada izneo tvrdnje da nije bilo nikakvog fizičkog niti porodičnog nasilja.

- Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina B. nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj nacin obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo - poručio je TelegrafJetset punomoćnik Marije Karan, advokat Milan Kundačina.

Podsetimo, u medijima se pojavila informacija da se burna rasprava glumice i dečka dogodila u jednom prestoničkom restoranu, a da se sve završilo na ulici, kada je i razlupan njegov skupoceni automobil marke "Porše".

Prema navodima iz medija, V. B. je posle svađe ošamario glumicu, a onda je ona, navodno, uzela PP aparat i tegove iz kola pa olupala zadnje staklo na kajenu.

Osim toga, na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, dečku glumice Marije Karan, V.B. izrečena je hitna mera zabrane komuniciranja i približavanja glumici, koju je navodno pre dve večeri ošamario u centru grada nakon rasprave, preneo je Tanjug. 

Muškarac nije uhapšen, niti je protiv njega podneta krivična prijava, a po nalogu tužilaštva, policija Starog grada sada prikuplja dodatne informacije u vezi ovog događaja, nakon čega će tužilaštvo proceniti da li u njegovim radnjama ima elemenata krivičnog dela ili prekršaja.

Fotografije razlupanog Poršea ogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA