≫ 

"Znam da je Danijela Štajnfeld lagala": Milena se oglasila nakon priče da se izvinila Lećiću

Milena i Branislav su, tvrde prisutni, pričali glasno, bez stišavanja i bez skrivanja, pred svima kojima su bili okruženi

  • 2
Branislav Lečić Milena Radulović Foto: ATA Images

Milena Radulović navodno se izvinila Branislavu Lečiću zbog podrške koju je dala Danijeli Štajnfeld, nakon njenih optužbi da je glumac silovao, tvrde Novosti.

Kako tvrde upućeni, Radulovićva je Lečiću uputila izvinjenje 25. oktobra u bifeu Jugoslovenskog Dramskog Pozorišta nakon predstave "Lorencačo".

- Bilo je još kolega iz pozorišta u bifeu. Situacija je bila neprijatna, svima prisutnima, kada su se odjednom u istoj prostoriji našli Leka i Milena. Leka je ušao u bife posle predstave, u pratnji svojih dvanaestoro studenata, a Milena je tu već sedela. Znamo svi da je Milena podržala Danijelu, koja je optužila Leku za silovanje. Videlo se da je Mileni bilo vrlo nelagodno.

- Svi smo se nekako zamrzli i čekali šta će da se desi. Leka je pogledao u njenom pravcu, dok je hodao, a kada je došao blizu njenog stola, zastao je i obratio joj se. Pozdravio se sa njom, pristojno i kratko. Čim je on probio led, ona je odmah ustala i počela da mu se izvinjava - ističe očevidac događaja koji tvrdi kako je prisutnima "laknulo“ što su Milena i Branislav prekinuli napetu atmosferu i vrlo ljubazno razgovarali, prenosi pomenuti list.

- Milena je objasnila kako je saznala da ga je Danijela lažno optužila za silovanje. Rekla je i da je došla do mnogih informacija o Danijeli i o pozadini cele njene priče. Objašnjavala mu je kako je to sve jako ružno i veoma loše za podršku zlostavljanim ženama, kao i da su mnoge žene, koje ona zna, a koje su doživele ovakva iskustva shvatile i same da je Danijelina priča lažna. Govorila je da joj je žao što je odmah na početku poverovala Danijeli i što ju je javno podržala - navode.

Spomenula i svoje roditelje, s kojima je pričala o tome i rekla kako i oni znaju da Leka nije kriv. On joj je na to navodno rekao da ih puno pozdravi i da ih je poslednji put video početkom godine, kada je bio na servisu auta.

Milena i Branislav su, tvrde prisutni, pričali glasno, bez stišavanja i bez skrivanja, pred svima kojima su bili okruženi.

- Milena je Leki rekla da je važno da on izađe u javnost i pokaže svima da je Danijelina prijava bila lažna, kako bi time zaštitio i motivisao sve druge žene, koje ne lažu i kojima treba podrška da prijave zlostavljanje i da se izbore sa takvim traumama. On je rekao da on to svakako planira - navodi izvor Novosti.

Nakon ovoga se glasila Radulovićeva koja nije porekla da se srela sa Lečićem.

- Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma - rekla je Milena Radulović za Blic, a povodom navoda da se izvinila Branislavu Lečiću u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Milena Radulović optužila je nastavnika glume, Miku Aleksića, za silovanje, koji je zbog više prijava za isto delo i seksualno uznemiravanje, bio u pritvoru od januara do septembra. U julu mesecu, potvrđena je optužnica protiv njega, a uskoro počinje suđenje. Za ovaj proces najavljena je duža lista svedoka odbrane, na kojoj su i mnoga zvučna imena srpskog glumišta.

Danijela Štajnfeld, u martu mesecu, prijavila je Branislava Lečića, za silovanje. Više Javno Tužilaštvo je odbacilo njenu krivičnu prijavu u julu, a posle uloženog prigovora, Apelaciono Tužilaštvo potvrdilo je ovu odluku.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA