Saša Matić kupio Marinkovu kuću: Želeo je da se druže, Rokvić ga je ovo stalno pitao

- Od Marinka Rokvića sam kupio kuću u koju treba da se uselim ovih dana, i to onu pored njegove - rekao je Matić

  • 2
Saša Matić Marinko Rokvić Foto-montaža: Nikola Tomić, MN Press

Pevač Saša Matić pre skoro godinu dana kupio je kuću od Marinka Rokvića, koji je preminuo 6. novembra u 68. godini, nakon teške borbe sa kancerom pankreasa.

Matić će se uskoro useliti u novu vilu, odmah pored porodičnog doma Rokvića. U taj objekat uloženo je više hiljada evra da bi Matići imali sav komfor.

- Saša je pre skoro godinu dana kupio kuću koju je prodavao Marinko Rokvić, koji se jako obradovao što će mu prvi komšija biti upravo Matić. Nekretnina u koju će se Sale uskoro useliti iziskivala je određene promene, pa je on uložio dosta novca - rekao je Matićv prijatelj.

-Ništa nisu prepustili slučaju, već su temeljno radili na svakom detalju da bi porodično mogli da uživaju. Ostale su još neke sitnice koje treba da se završe, a porodica s nestrpljenjem čeka useljenje u novi dom - dodao je Sašin prijatelj i otkrio da se pokojni Rokvić radovao što će mu prvi komšija biti njegov omiljeni kolega.

- Sećam se da je Marinko bio jako uzbuđen što kuću prodaje upravo Saši. Matić se radovao useljenju i često je pitao dokle su stigli sa radovima, ali evo, nažalost, nije uspeo da dočeka taj dan da sa svojim kolegom popije kafu - otkrio je izvor i potom nastavio:

- Sale je teško podneo gubitak kolege, i dalje je u šoku, ali evo, imaće jednu lepu uspomenu od Marinka, a to je ova kuća.

Matić je potvrdio da je nedavno kupio kuću od Marinka i da bi uskoro trebalo da se useli.

- Od Marinka Rokvića sam kupio kuću u koju treba da se uselim ovih dana, i to onu pored njegove. Stalno me je pitao kada će se radovi privesti kraju, želeo je da se družimo... I baš mi je njegov sin Marko nedavno rekao da je Marinko pitao za mene i zanimalo ga je dokle sam stigao sa radovima - tužnim glasom je rekao Saša za "Alo".

Video: Nikola Rokvić na ivici suza ispred kuće progovrio o pokojnom ocu: “Teško je, spasao nas je od sebe”

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA