≫ 

Američki jutjuber se uz rakiju i Marinkov veliki hit oprostio od Rokvića

- Njegova pesma "I pijan i trezan" će zauvek biti u mom srcu - poručio je Čarls

  • 2
Čarls Kater Charles Cather Marinko Rokvić Foto-montaža: A. Nalbantjan, Instagram/cathercharles

Američki jutjuber Čarls Kater poznat po svom blogu i video snimcima kojima već godinama promoviše Srbiju, oprostio se od pevača Marinka Rokvića, koji je preminuo 6. novembra, nakon teške borbe sa kancerom.

Kater je snimio video koji je objavio na svom Instagram profilu povodom rođendana koji je proslavio, ali se na samom početku oprostio od Marinka uz njegovu pesmu.

Video počinje tako što Čarls sluša Marinkov hit "I pijan i trezan za tebe sam vezan" i nazdravlja uz čašicu rakije. Jutjuber se zatim dirljivim rečima oprostio od pevača.

- Marinko Rokvić napustio je ovaj svet. Veoma tragičan dan. U 68. godini Marinko je prerano napustio ovaj svet. Njegova pesma "I pijan i trezan" će zauvek biti u mom srcu. No, ono što je još tragičnije to se dogodilo dan pred moj rođendan. Ovo je za tebe Marinko i tvoju porodicu - rekao je Čarls dok je nazdravljao časicom rakije.

Inače, Kater od 2010. godine živi u Srbiji i odlično poznaje našu istoriju i obožava našu zemlju i promoviše je u svojim videima, a u junu prošle godine dobio je srpski pasoš.

Podsetimo, sahrana Marinka Rokvića obaviće se u četvrtak, 11. novembra, sa početkom opela u 14:30 časova, u crkvi Svetog Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Charles Cather (@cathercharles)

Video: In memoriam: Preminuo legendarni pevač Marinko Rokvić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA