≫ 

Drama u porodici Filipa Cara, sestra se prvi put oglašava: Sigurnost nam je pod znakom pitanja

- Ja već imam sve prijavljeno policiji, pretnje koje se tiču dolazaka na našu kuću - ističe Filipova sestra Dina Car za Telegraf Jetset

  • 9
Filip Car Foto: Nikola Tomić

Ljubavni trougao u kom su se našli Filip Car, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević trese region, a veliki pritisak zbog javne preljube u velikoj meri trpe članovi porodica aktera ovog događaja.

Nakon porodice Dalile i Dejana Dragojevića, za Telegraf JetSet se ekskluzivno oglasila i rođena sestra Filipa Cara, Dina Car, koja ističe da zbog dešavanja u rijalitiju Zadruzi trpe svakodnevne uvrede i pretnje.

Sve su, ističe Filipova sestra Dina, prijavili policiji.

- Razumem položaj u kom se nalazite i da radite svoj posaso, ali na meni je da u svrhu zaštite, dobrobiti svoje porodice, naše privatnosti i zdravlja upozorim kako ne bismo svi trpeli veće posledice određenih akcija. Naime, otac mi je bolestan te boluje od dijabetesa uzrokovanog stresom, poslovi su nam ugroženi kao posledica Filipovog učešća u tom programu, a povrh svega sigurnost deteta i svih nas dovedena je pod veliki znak pitanja. Zaista imamo dovoljno problema sa fanatizmom, zbog čega nam ponestaje snage te smo primorani da za sve ostalo koristimo pravno dostupne alate ne bismo li se zaštitili pravovremeno. Mislim da su Filip i njegovi postupci u rijalitiju dovoljno interesantna tema za sebe - poručila je Dina za Telegraf JetSet.

Na pitanje kakav stav ima po pitanju veze njenog brata i Dalile Dragojević, Dina je rekla:

- Taj stav je opštedruštveno prihvatljiv, to je udata žena i tu staje svaka priča. To je naš stav i ništa više ne bih dodavala. Što se tiče gospođe D. D. tu staje svaka priča i komentar na nju.

Podsetimo, u rijaliti programu Zadruga Filip Car je uplovio u vezu sa udatom Dalilom Dragojević i to na oči njenog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića.

Video: Dalilin otac za Telegraf, ekskluzivno: Sramota! Nema ona gde da se vrati! Kuću prepisujem Dejanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    9. novembar 2021 | 16:16

    Pa kad se mesate u tudji brak zato vi se i to desava. Niko nece da cuti sa krstenim rukama. A za te probleme sto sad imate trebaliste pre da razmisljate ,a ne sad.Tvoj brat je javno izjavio da se on nikog ne boji. Zasto sad tolika panika. I prijava policiji.

  • Bajka

    9. novembar 2021 | 19:04

    Ma sve će to imati srćan kraj. Kad izadje iz rijalitija, babo će ga prekrstiti. Neće se zvati Filip već Fikret. Pa i Dejan se zove Damir. Samo veselo

  • Klek

    9. novembar 2021 | 16:38

    A zajebane li igre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA