≫ 

Branislav Lečić objavio poruke Danijele Štajnfeld iz 2016: "Dragi Leko... Ljubim te puno"

- Leko! Nadam se da ti radi ova adresa - nemam tvoj broj mobilnog. Sto godina! Kako si, dragi Leko, šta ima? - stoji u mailu Danijele Štajnfeld

  • 30
Branislav Lečić, Danijela Stajnfeld Branislav Čečić i Danijela Štajnfel; Foto: ATA images, Printskrin: www.holdmerightfilm.com

Glumac Branislav Lečić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo prijavu za silovanje koju je podnela Danijela Štajfeld, objavio je na svom Tviteru nalogu prepisku sa Danijelom Štajnfeld putem mejla i Vajbera.

Kako Lečić tvrdi, glumica mu je mejl poslala 12. decembra 2016. godine.

U prepisci za koji glumac tvrdi da je deo dokaznog materijala, između ostalog stoji:

- Leko! Nadam se da ti radi ova adresa - nemam tvoj broj mobilnog. Sto godina! Kako si, dragi Leko, šta ima? Ja sam dobro, srećna u Njujorku i sad u kratkoj poseti roditeljima, sletela juče. Neki producenti su zainteresovani da prave Dnevnu zapovest - film! Pričaću ti kako su došli na tu ideju - ta produkcija će sigurno praviti post war film, tako da traže scenario. Sve je još na pregovorima, ako si ti inicijalno zainteresovan, i pisac Đurđević, onda pričamo dalje.

Na Tviteru je objavljen i deo mejla u kojem Štajfeldova poručuje Lečiću da bi volela sa njim lično da priča, pa da zbog toga zajedničkim poznanicima ne pominje da se ona na kratko vratila u Srbiju.

Mejl se završava rečima: "Ljubim te puno".

Lečić je objavio i deo svog odgovora Štajnfeldovoj.

- Deni, mnogo si me obradovala. Naravno da hoću da se vidimo. Obavezno. Ostavi mi tvoj broj telefona u Beogradu ili me ti zovi - odgovorio je Lečić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    9. novembar 2021 | 14:03

    Zene sta vam je bre? Jel ste poludele? Ovo danas nisu zene nego monstrumi, nesto neverovatno...odakle toliko zla u njima?

  • Aa

    9. novembar 2021 | 14:19

    Lečicu, obavezno kontratužba! Kao pouka drugima...da ne optužuju lažno!

  • Bjelopavlic

    9. novembar 2021 | 15:06

    Jadnica,da bi skrenula paznju da ne nude zaboravljena,optuzuje vrsnog glumca za silovanje. Svasta!!!! Obavezno Lecicu kontratuzbu,nemaj milosti za takvu klevetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA