≫ 

Saslušana Marija Karan! Neće krivično da goni Balabana, evo kako je objasnila povrede

Tužilaštvo je nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera i detaljnog izveštaja lekara ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti

  • 5
Porše, Vladan Balaban, Marija Karan Foto-kolaž: ATA Images, Facebook/Vladan Balaban

Glumica Marija Karan dala je danas, 9. novembra, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu izjavu povodom incidenta koji se u subotu, 6. novembra, dogodio između nje i njenog tadašnjeg dečka Vladana Balabana, prenosi Tanjug.

Tom prilikom, Karanova je iznela svoju priču o tome šta se navodno odigralo u subotu oko 4 sata ujutru i kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera.

Tužilaštvo je nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera i detaljnog izveštaja lekara ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti.

Ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom - pada.

Podsećanja radi, glumica je urnisala automobil Balabana, a komšije ispred zgrade gde se desio incident svedočile su u prilog tome da je Karanova navodno sedela na krovu automobila tokom žučne rasprave.

Marija Karan je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Njoj su konstatovane lake telesne povrede u vidu rasekotine desne butine i oguljenog desnog kolena. U policijskoj stanici Stari Grad Balbanu je izmereno oko 1,15 promila alkohola u krvi. Policijsku stanicu Stari Grad Marija je napustila u subotu oko 10 časova, a Balban dva sata kasnije, preneo je ranije Blic.

Ipak, Marijin i Vladanov advokat izneli su svoje strane priče.

- Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj nacin obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo - poručio je Milan Kundačina, punomoćnik Marije Karan za Telegraf Jetset.

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba.

Video: Ovako izgleda razlupani porše dečka Marije Karan: Glumica mu oštetila kola jer je navodno ošamario

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA