Dekolte Elene Kitić, koji pridržavaju tračice, toliko je dobar da ga je sama zumirala

Elena je na sebi imala roze top sa tračicama, koje su prkerivale njene grudi i obavijale se oko struka

  • 4
Elena Kitić Elena Kitić, Foto: Instagram/elenakitic

Mlada pevačica, ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić, počastila je svoje fanove provokativnom fotografijom.

Ona se fotografisala ispred ogledala pozirala, a na sebi je imala roze top sa tračicama, koje su prkerivale njene grudi i obavijale se oko struka.

Elenin dekolte je toliko bombastičan da ga je pevačlica sama zumirala i objavila na Instagram profilu, a njeni pratioci kadrovima su oduševljeni.

"Kakva ribetina", "Lepotica", "Vau", "Najlepša si", "Kakav dekolte", "Sanjaću te noćas", Prezgodana si", neki su od komentara.

Podsetimo, Mile je ranuije istakao da njegova reč nikada nije bila poslednja i da je tu samo da posavetuje Elenu i ne donosi odluke u njeno ime.

- Dok je bila mlađa, ni tada nisam mogao da utičem na njen izbor. Čak ni Marta. Bili su komentari: "Da li je moguće da je ovo ćerka Mileta Kitića?". Ona je u drugom svetu, drugu muziku peva, ima drugačija razmišljanja. Nisam se mešao, Marta ponekad, ali ni ona mnogo. Pustili smo da sama bira - ispričao je Mile ranije.

- Sreću je imala što ima nas i što nije morala da ide kroz neka takmičenja koja su stresna za mlade ljude. Izabrala je tu svoju ekipu Bubu, Džalu, Rastu, Cobija, Dva Bona… Ne bih se petljao u to - rekao je pevaj tada.


Elenine nove fotografije pogledajte u galeriji (2. i 3. slika) iznad.

Video: Ovo će izazvati zemljotres i napolju i unutra: Fran se izlanuo i priznao da je u vezi s Elenom Kitić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA