Tanja u panici zbog Dušanovog dolaska u Srbiju, Stanivuković joj pomaže da se izbori za decu

Tanja je zamolila Draška da joj pomogne u izboru pravnog tima koji bi je zastupao u ovom slučaju

  • 4
Tanja Savić, Draško Stanivuković Dušan Jovančević Foto: ATA Images, Tanjug/Stahinja Aćimović, Nikola Tomić

Bivši muž Tanje Savić, Dušan Jovančević, najavio je dolazak u Srbiju kako bi se borio za starateljstvo nad svojom decom.

Tanja je već počela da priprema odbranu kako Dušan ne bi uspeo u toj nameri. Prema rečima upućenih, pevačica je o ovoj temi pričala i sa svojim izabranikom Draškom Stanivukovićem.

S obzirom na to da je uticajan i da ima kontakte u celom regionu, Tanja ga je zamolila da joj pomogne u izboru pravnog tima koji bi je zastupao u ovom slučaju.

Gradonačelnik Banjaluke je, odmah kontaktirao uticajne ljude ali i advokate koji bi mogli uspešno da reše Tanjin proces, tvrdi Kurir.

Oni će se boriti da deca ostanu sa Tanjom u Srbiji i da ovde nastave školovanje. Pevačica je dečake početkom leta uspela da dovede usvoju rodnu zemlju, nakon što ih je Dušan bez njenog znanja odveo u Australiju prošle godine.

Jovančević ne namerava da se preda, već se i on priprema za dolazak u Srbiju. Sada kada su mere u Australiji konačno popustile, on se nada što skorijem putu u Beograd, što je nedavno i najavio.

- Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro - rekao je Dušan krajem oktobra za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA