≫ 

Jovana Jeremić: Istina je, prolazim kroz krizu u braku. Moj život je potpuno odvojen od njegovog

- Želim sebe da forsiram u prvi plan. Kada se budem razvodila obavestiću javnost saopštenjem, ja to neću kriti jer će to biti veliki dan u mom životu - objasnila je Jeremićeva

  • 31
Jovana Jeremić, Vojislav Milošević Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images

Jovana Jeremić oglasila se za Telegraf Jetset nakon navoda da se razvodi od muža Vojislava Voje Miloševića.

Kaže, do razvoda još nije došlo, ali kriza postoji. Kada je reč o tome što je na Instagramu ostavila samo svoje prezime, ističe da je to njeno "umetničko ime".

- Promenila sam ime i prezime zato što je to moje umetničko ime, svi me znaju kao Jovanu Jeremić - počela je Jovana.

- Ja imam i svoj stan, on ima svoj. To što sam ja često ovamo, a on onamo, je doprinelo da taj trač krene gradom. Ja sam u braku, Voja i ja funkcionišemo. Verovatno je to proisteklo iz mojih izjava da "kad mi ne bude išlo sa njim ja ću se razvesti". Ja ne varam, to je deo mog imidža i to želim da forsiram. Kada sam sa jednim čovekom ja pripadam tom čoveku - priča Jeremićeva za Telegraf Jetset.

- Kad se razvedem opet ću tražiti ozbiljnu vezu. Za mene nećeš nikad čuti da sam bila sa nekim uporedo kad i sa mužem, jer to je meni ispod časti. Moj život je potpuno odvojen od njegovog - ja imam svoj stan, on ima svoj. Mi se tu nigde nismo umrežavali, da ja mogu da imam problem. Ja sam pre svega svoja pa tek onda nečija - dodala je.

- Priča o razvodu za sada nema osnova, ništa nisam uradila da bi to neko mogao da priča. Imamo samo manje slika na Instagramu, a to je zato što ja tako želim da uređujem Instagram. Želim sebe da forsiram u prvi plan. Kada se budem razvodila obavestiću javnost saopštenjem, ja to neću kriti jer će to biti veliki dan u mom životu - istakla je Jovana za Telegraf.

Na pitanje planiraju li da žive zajedno i dalje, dala je prilično konfuzan odgovor:

- Živećemo i zajedno, a i odvojeno. Prolazim kroz krizu u braku, ali nisam podnela papire za razvod. Ovo je klasična kriza koja može da rezultira pomirenjem, a možemo i da ne ostanemo u braku.

Video: Jovana Jeremić pokazala novi ludi ples: Toliko je mrdala da joj se prekratka haljinica umalo digla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA