≫ 

Tanju u lajvu pitali ima li dečka, ona odbrusila: "Kakva su ovo leksikonska pitanja?!"

Popularna pevačica Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke

  • 2
Tanja Savić Zvezde Granda Nikad nije kasno Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić je tokom lajva na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a odgovor na jedno je zanimao sve.

Naime, pevačica se u poslednje vreme dovodi u vezu sa političaer Draškom Stanivukovićem, o kojima svedoče i njihove zajedničke slike i snimci.

Sada ju je jedan od pratilaca pitao da li ima dečka, a ona ipak nije želela da odgovori na to pitanje.

- Kakva su ovo leksikonska pitanja? - izvukla se Tanja bez odgovara.

Popularna pevačica Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, a povodom ovih tvrdnji pevačica je sve vreme zagonetna.

Tanjin još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević, ranije je prokomentarisao pvačicinu navodnu aferu ističući da je trebalo, da pevačica prvo raščisti sa njim, s obzirom na to da još uvek u braku, kako je rekao, pa tek onda da počinje novu vezu.

- Pri put čujem od vas. Tanja i ja smo još uvek zakonski u braku. Mislim da je trebalo prvo sa mnom da raščisti, pa onda da počinje novu vezu. Ako je to istina, onda to priča mnogo o njenom karakteru, to su žene bez morala. Sve ostalo vam je jasno - izjavio je Jovančević ranije za Telegraf Jetset pre izvesnog vremena.

Zajedničke fotografije Tanje i Draška sa njenog nastupa pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA