≫ 

Helena se ne odvaja od muža! Otišli u manastir, ljudi joj pišu: "Konačno obučena, i to da vidimo"

Helena je novim fotografijama oduševila svoje pratioce

  • 0
Helena Topalović helena Topalović, Printskrin: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, otkako se udala za Dragana Aleksića, redovno na društvenim mrežama deli njihove zajedničke trenutke, ali i svoje stajlinge. 

Naime, njih dvoje su očigledno jako zaljubljeni jer se ne odvajaju jedno od drugog, te svi komentarišu da veoma lepo i srećno izgledaju, a u poslednje vreme posećuju i pravoslavne svetinje.

Helena je na svom Instagram storiju podelila fotografiju na kojoj se ona i njen suprug drže ruku pod ruku dok stoje u crkvi, a neko ih slika s leđa, a uz to je ostavila emotikon srca.

Odmah nakon ove romantične fotografije, ona se pohvalila i novom trendi frizurom. Topalkova ćerka je izabrala riblje kosti do struka, a sve to je "začinila" pozom kojom je pokazala pozadinu.

Njenim pratiocima su se veoma dopali kadrovi koje su videli, te su joj pohvalili kako izgleda nikada lepše:

"Odlično sti stoji nova frizura", "Ti si se prolepšala otkako si se udala", "Sve si lepša", "Savršeno ti stoje pletenice", "Koliko si zgodna".

Među pohvalnim komentarima na društvenim nrežama našlo su se i oni koji su, naročito na Tviteru, šerovali sliku uz duhovite opaske poput one:

- Konačno obučena, lepo za videti, hahaha.

Podsetimo, Helena Topalović udala se sredinom septembra za svog 10 godina starijeg izabranika Dragana Aleksića, bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević.

Ona se udala u tajnosti, a venčanju su prisustvivali samo najbliži. Od tada, Helena objavljuje slike sa zajedničkih putovanja, a sve što je prikazala je "suvi" luksuz.

Video: Bezobrazna Topalkova ćerka: Helena izronila iz bazena u kupaćem na ivici skandala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA