Zvezda Granda oštro o Dalili: Ne volim da osuđujem ljude, ali ona je hodajuće zlo!

Mijatovićeva je istakla da smatra da to što se dešava unutar Bele kuće nije ljudski

  • 7
Dalila Dragojević, Vanja Mijatović; Foto: ATA Images

Jedna od najaktuelnijih tema u Srbiji, ali u regionu je skandal u "Zadruzi 5" koji se odnosi na bračni par Dragojević, kao i na Filipa Cara, te ih mnoge javne ličnosti komentarišu, a jedna od njih je i pevačica Vanja Mijatović.

Naime, niko nije ostao imun na prevaru koju je Dalila Dragojević priredila svog suprugu Dejanu Dragojeviću, pa tako ni Vanja koja je iznela svoj stav o toj temi.

Mijatovićeva je istakla da smatra da to što se dešava unutar Bele kuće nije ljudski, ali i da joj je čak i odvratno.

- Ova trojka je udarna vest i nemoguće je da se izbegne, pa pogledam uveče. Ne volim da osuđujem ljude, ali mnogo je iritantna ova situacija. Sve je to okej, i da se žena zaljubila, danas se ljudi i razvode vrlo brzo, više to nije kao pre, svi smo manje tolerantni, što mislim i za sebe...ali nije lepo što se tako ophodi prema njemu, to mi se ne dopada, jer ipak treba nešto da poštuje - nešto s kim je bila i gradila budućnost i želela i proživela. Nije lepo, nije ljudski, da kažem odvratno mi je! Odvratno. Baš onako, što se kaže, hodajuće zlo je - rekla je pevačica i dodala:

- Uopšte mi se ne dopada kako postupa prema Dejanu, pojavio se čovek tu od pre mesec dana i ona sada brine šta će on da kaže, a ne brine da li, s druge strane, povređuje nekoga. Ne dopada mi se uopšte, ni ona ni njena energija - priznala je Vanja u emisiji "Grand magazin".

Video: Dalilin otac za Telegraf, ekskluzivno: Sramota! Nema ona gde da se vrati! Kuću prepisujem Dejanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    12. novembar 2021 | 17:44

    Pa sa Dejanom je decu planirala.Pa to se neradi u lošem braku.Naučila da menja muškarce pa ni brak joj nije prepreka.Njen otac je realno čovek sve rekao.

  • Гаргамел

    12. novembar 2021 | 17:30

    Она је потомак издајника Хришћанства ... шкарт којег су се сви нормални народи решавали само су Срби сопствене џелате после сваког рата називали браћом.

  • DARKO 100%

    12. novembar 2021 | 17:27

    Celo drustvo hoda kao neko hodajuce zlo,neko nije svestan toga,neko bezi od istine ,a neko zatvara oci pred istinom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA