≫ 

Nikad viđena slika Marinka Rokvića: Objava pevačeve snajke tera suze na oči

- Nije bilo lako u poslednjih godinu dana, a još manje lako će biti dalje. Srca nam krvare, ali njegova večnost i medjusobni zagrljaji nas, njegove porodice - zavijaju zavoj na rane - poručila je Sara

  • 1
Marko, Marinko Rokvić, Sara Oster Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini nakon teške borbe sa karcinomom pankreasa, a njegova snajka, Sara Rokvić, supruuga Marka Rokvića, podelila je nikad viđenu fotografiju pevača i oprostila se od njega emotivnom objavom.

- U njegovu kuću ušla sam kada mi je bilo 16 godina. Narednih 17, od njega sam doživela samo ljubav i poštovanje, bez ijednog jedinog izuzetka. Stub naše porodice uvek je bio podrška, pomoć i vetar u leđa. Veliki učitelj kako treba ići kroz život. Mnogo sam naučila. Kako treba poštovati druge, pomagati onima kojima je potrebno, a pre svega vrlo voditi računa i o sebi - počela je objavu Sara.

- Kako treba raditi ono što voliš, biti uporan, imati samopouzdanja, truditi se, izgarati za svoju strast, ali nenametljivo i na svoj način. Tražiti kvalitet, i ne pristajati na manje, uvek oprostiti i biti čovek koji svima otvara svoja vrata i ruke. Kako uvek imati na umu da je porodica najvažnija i držati je se čvrsto. Kako biti hrabar, snažan umom, veliki optimista, dostojanstven, čist u duši i podignute glave - napisala je Markova supruga.

- Veliki učitelj, uzor i ponos naše porodice. Nije bilo lako u poslednjih godinu dana, a još manje lako će biti dalje. Srca nam krvare, ali njegova večnost i medjusobni zagrljaji nas, njegove porodice - zavijaju zavoj na rane. Nikada se nismo rastali, a da mi nije uz poljubac izgovorio uvek jednu te istu rečenicu: "Ćao Sarka, ćao dušo moja!". Poslednji put to nije učinio, ali rekla sam ja, sa pogledom na oblake: "Ćao deda, ćao dušo naša. Nigde Vi ne idete, zauvek pevate u srcima našim" - zaključila je Sara.

Podsetimo, Marinko je preminuo 6. novembra u Beogradu, u 68. godini, nakon teške borbe s kancerom pankreasa. Legendarni Marinko sahranjen je 11. novembra na Novom bežanijskom groblju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Sara Oster Rokvic (@oster_little_momster)

Rokvića je, pored porodice, na večni počinak ispretilo nekoliko stotina ljudi, među kojima su bili, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Vanja Udovičić, Bratislav Gašić, Jelena Karleuša, Ivica Dačić, Olivera Kovačević, Halid Muslimović, Aleksandra i Filip Zivojinović, Miša Mijatović, Željko Samardžić, Marko Kešelj, Ćana, Biljana i Aca Jevtić, Mitar Mirić, Čeda Marković, Aca Sofronijević, Nada Topčagić, Ljubiša Pavković, Igor i Dragan Kojić...

Video: Govor Nikole Rokvića na sahrani oca Marinka slama srca: Unuk Despot je obećao da će naći lek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    13. novembar 2021 | 10:11

    Divnu porodicu je ostavio, nadam se da ce ih sloga vecno krasiti. To bi bila kruna uspeha... Jedino sto bih volela je i da Marko, Marinkov mladji sin bude vise zastupljen u medijima i muzici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA