≫ 

Elena Karić objavila tužnu poruku: "Bila si i ostala moje najveće ogledalo"

Dizajnerka se oprostila od psa koji je bio njen kućni ljubimac prethodnih 7 godina

  • 2
Elena Karaman Karić Elena Karaman Foto: Instagram/elenakaraman.essenceofliving

Elena Karaman, dizajnerka enterijera i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, razvela se od dugogodišnjeg supruga Jugoslava Karića i našla sebi novi dom, a sad je iznenadila sve objavom na Instagramu.

Naime, ona se oprostila od psa koji je bio njen kućni ljubimac prethodnih 7 godina.

- Moja Koko... Moj lepi, hrabri ratnik. Moja učiteljica i moja srodna duša. Koliko tuge može da se smesti u samo jedan dan. Srećno putuj kući do najsjajnije zvezde, Kokoško moja mila. Pre sedam godina, na ovaj isti dan, smo se prvi put videle i prepoznale... I od tada, pa do poslednjeg trenutka, si bila i ostala moje najveće ogledalo. Naučila si me strpljenju i bezuslovnoj ljubavi... Hvala ti na svoj radosti, tvrdoglavi moj se**nja... Volim te zauvek - navela je Elena, tužna zbog smrti voljenog kućnog ljubimca.

Inače, za godinu dana Elena je sagradila vilu od 300 kvadrata za koju je sama dizajnirala nameštaj, a oko uređenja enterijera posebno se potrudila.

- Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada eva. Sada sama kreči dom, ali isto tako i oslikava zidove s obzirom na to da je to njen hobi koji gaji godinama. Veliku pomoć dobija od majke, ali i sinova, ali isto tako želi koliko je moguće sve sama da završi. U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila - rekao je svojevremeno dobro upućen izvor.

Fotografije Elene i njenog preminulog psa pogledajte u galeriji ispod:

Video: Elena Karić objavila snimak rituala za svoj rođendan: Dečko joj se obraća posebnim rečima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. novembar 2021 | 12:48

    Sve sto u zivotu zavolimo i gubitkom to sto smo zavolili ,bude nam posle tesko i žao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA