≫ 

Anabela Atijas o Andrejevoj borbi sa alkoholom i lečenju: Postao je druga osoba!

- Kod mene se ništa ne menja, sve je staro, ali čovek se izlečio, voleo je da popije, više to ne radi - rekla je pevačica

  • 2
Anabela Andrej Atijas Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Anabela Atijas imala je problem, u prvom i u drugom braku, sa svojim partnerima zbog poroka, a njen sadašnji muž Andrej Atijas par godina bio na odvikavanju od alkohola.

- Jao, davno je bilo, prestala sam da brojim, ali mnogo puta. Sa novim partnerom isto. Kod mene se ništa ne menja, sve je staro, ali čovek se izlečio, voleo je da popije, više to ne radi. Stvarno je postao druga osoba i ne mogu da ne budem srećna kad se neko odlučio na tako veliki korak zbog mene - otkrila je pevačica.

- Nije nikada bila u pitanju treća osoba, nema smisla pričati uopšte na tu temu. Nisam ni u jednom momentu izgubila samopoštovanje, ali nisam mogla da ostavim nekoga ko je pokozao želju i zamolio me za pomoć, ispoštovao je sve to. Vredelo je boriti se - zaključuje Anabela u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, Andrej je početkom 2020. godine pričao o poroku, a tada je za Telegraf.rs rekao da je čaša piva svakog dana prešla u naviku i da je zbog agresivnog ponašanja kada popije odlučio da oda na lečenje od alkohola.

- Uvek sam voleo da popijem pivo, nikada nisam pio neku žestinu. Navika, prešlo je u naviku. Gde god bih izašao popio bih pivo, kao sokić je postalo, počelo je da mi smeta i hteo sam da odem, da se izlečm, to je posle povlačilo i druige stvari - rekao nam je Atijas tada.

- Imao sam težu narav, težak sam, puno pričam, ne zaustavljam se, čak sam i agresivan. Popio sam malo više, malo sam preterao. Anabela ja počela da viče na mene, pokušao sam da je ućutkam i desilo se to što se desilo. Nije bila tuča, ali sam prešao tu meru da je prešlo sa verbalnog na fizičko. Bila je policija, niko nije nastradao.. Posle toga sam odlučio da idem na lečenje - rekao je Andrej tom prilikom.

Video: Pevačica u prirodnom izdanju: Anabela pokazala lice bez trunke šminke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    13. novembar 2021 | 23:11

    Pa i Razija treba da ide na lečenje. Videli smo kako je zla i kvarna u rijalitiju Zadruga

  • Ajde?

    13. novembar 2021 | 22:53

    Ajde? Ma vazi, znamo sve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA