Pre nego što je postao glumac prodavao je svinje i lubenice: To mi nije bilo ispod časti

- Posle sam u životu i konobarisao, prodavao ulaznice za utakmice, CD-ove... - ispričao je Zlatan

  • 0
Zlatan Vidović Printskrin: Youtube/ATV

Glumac Zlatan Vidović, kog je domaća publika zavolela kao Šakala u seriji "Ubice mog oca", a potom i detektiva Bojana u seriji "Pevačica", pričao je o svom odrastanju, ali i o tome koje je sve poslove obavljao pre nego što je počeo da se bavi glumom.

- Vodio sam veoma koloritan život, tako da kažem, u mladosti. Svašta sam radio. Često sam provodio vreme kod bake i deke na selu, pa sam sa njima išao da obavljam poslove u polju, ali sam i prodavao svinje, maline, gljive… Posle sam u životu i konobarisao, prodavao ulaznice za utakmice, CD-ove, lubenice - ispričao je Zlatan.

Glumac je naveo da mu je svaki od poslova koji je radio doneo neprocenjivo životno iskustvo.

- Nikad mi nije bilo ispod časti da radim bilo šta. Iz ove perspektive mi je veoma drago što sam kroz te raznorazne poslove imao priliku da upoznam mnogo ljudi, a samim tim i da shvatim kako oni funkcionišu, kakvu su njihove psihologije. Tada mi nije bilo ni na kraj pameti da će mi to biti od koristi kada počnem da se bavim glumom - rekao je glumac.

- Ipak, sve to se pohranilo u neke ladice u mom mozgu koje otvaram kada mi je potrebno za neki lik koji radim. Bavio sam se profesionalno i fudbalom. I danas se uvek nađe termin da se odigra poneka utakmica ili, ako ništa drugo, da se odgleda. Ne propuštam fudbal, tenis, košarku - rekao je Zlatan u emsiji "Premijera - Vikend specijal" i dodao:

- To mi je jedan od izduvnih ventila od svih poslovnih zadataka koje imam. Moja ćerka Lenka i ja zajedno idemo da gledamo utakmice, ali i igramo tenis zajedno. Ona trenira taj sport već četiri-pet godina. Sportski je tip, pa se negde povezujemo i na tom nivou. Sada je u tom uzrastu kada je bliža pubertetu, pa se snalazim kako mogu i umem sa njenim prvim simpatijama!

Video: Uhvatila ga nespremnog: Koleginica prestravila Bikovića toliko da je ispljunuo sve iz usta u čašu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA