≫ 

Draška ne zanima šta priča Tanjin suprug: Političar odmah pozvao pevačicu da je uteši

Stanivuković je nakon Dušanovih reči rekao Savićevoj da ne brine

  • 19
Tanja Savić Draško Stanivuković Dušan Jovančević Foto: Nikola Tomić, Instagram/tanja_savic_private, Pixabay

Zakoniti suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, ne može da se pomiri sa tim da političar Draško Stanivuković ima nešto sa njegovom suprugom, te je putem medija pretio gradonačelniku Banjaluke.

On je u svojoj izjavi za domće medije izneo uvrede na račun svoje žene, ali i uputio pretnje njenom sadašnjem partneru. Ipak, čini se da to uopšte ne pogađa, mladog političara iz Republike Srpske, koji je svojoj dragoj poručio da se "opusti".

Naime,  nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je, navodno, odmah pozvao Savićevu i rekao joj da se ne brine i ne opterećuje.

- Draško je odmah nazvao Tanju. Video je da je ona uznemirena zbog Dušanovih reči. Rekao joj je da se opusti, da ne treba da se nervira i da njega ne pogađaju Dušanove reči. To joj je mnogo značilo, jer nije znala šta može da očekuje od Draška, nije htela njega da uvlači u problem sa mužem - kaže izvor blizak pevačici za "Blic" i dodaje:

- Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek videla da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže - završava izvor za "Blic".

Podsetimo, Tanja je nedavano izjavila da je srećno zaljubljena i da joj je "srce u Banjaluci". Posle saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio, izjavom za medije, Stanivukoviću i zapretio mu.

- Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi - rekao je Dušan za "Kurir".

Nakon toga, Tanja se oglasila za TelegrafJetset i rekla da ne može da veruje šta je njen suprug izjavio, kao i da je šokirana.

- Ogavne reči, hladan znoj me oblio. One reči, ja ne mogu da verujem uopšte. Da li je moguće da je to čovek stvarno rekao? Nisam sigurna, želela bih da čujem snimak ili da vidim tu poruku, da mi neko to pošalje, da budem sigurna da je on to stvarno rekao... - rekla je Tanja za Telegraf Jetset.

- Ovo je šok, uopšte nije trebalo ovo, da se degradira ovaj mladi momak, nije to zaslužio. Da se Dušan nešto sa njim tu... Strašno! - dodala je Tanja.

Video: Pomamila se, opasno: Tanja Savić nikad vrelija, provocira u svilenom ogrtaču i halterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ✍️

    14. novembar 2021 | 10:00

    Svako dobro Tanjice.🌹🍀🤗

  • Z

    14. novembar 2021 | 10:31

    Taj Dušan je očito nasilnik čim im ipreko medija preti.

  • Mилан

    14. novembar 2021 | 10:59

    Станивуковић господин од дечка,а изабро је певаљку,разочарао ме,некако не иде….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA