≫ 

Tanja Savić za Dušana ne želi više ni da čuje, a evo šta je rekla o Drašku

Pevačica je rešila da otvoreno priča o svom ljubavnom statusu

  • 0
Tanja Savić, Dušan Jovančević,  Draško Stanivuković Printskrin: TV Pink, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Tanja Savić rešila je da progovori o svom odnosu sa suprugom Dušanom Jovančevićem, ali i političarom Draškom Stanivukovićem, sa kojim je, navodno, u emotivnoj vezi.

Dušan je za medije izeo gnusne pretnje Drašku Stanivukoviću i pogrdne reči za Tanju, a ona je sada rekla da ne želi više nikada da bude sa svojim suprugom, kao i da se nije razvodila da ne bi razočarala svoje najbliže.

- Ne mislim na njega, ne razmišljam o njemu. Njemu je glavno zanimanje "Tanja Savić". Ja mislim da je ovo njegov očajnički potez. On je bio alfa mužjak. Na početku je bio kao ptičica, a onda kada sam  rodila prvog sina i udala se, bila sam od onih "Šta če narod da kaže, pa se nisam razvodila. Iz tog razloga sam trpela - rekla je ona i dodala:

- Žene, spašavajte svoju glavu. Ne treba ništa da trpite. Nisam na papiru razvedna. Ja bih se što pre razvela da dobijem potpuno staratljestvo nad decom. Nije u redu da on, monstrum, ima pravo nad decom. Sada sam iskrenija prema deci. Ranije sam znala da sakrijem emocije, sada iskreno njima kažem ta mislim. Pokazala sam im šta je rekao njihov tata za mene. Oni su se pre dva dana izjasnili da žele da čuju tatu i čuli su ga.

Savićeva je na pitanje o Stanivukoviću rešila da ostane "misteriozna".

- Mi jesmo u kontaktu. Te zajeničke fotke... Ukrali su mi telefon u kojem sam imala zajedničke fotografije. Želim da budem tajanstvena. Ne volim da je moj ljubavni život na tacni. Malo čitajte između redova. Jako sam emotivna žena. Mimo gospodina Stanivukovića, zaslužila sam ljubav. On je uspešan. Ljudi ga voe. Ja moram da kažem ko je on. Ja sam osetila zmijice pored njega, ali on je anđeo. Zrači neposrednošću - rekla je Tanja.

Video: Pomamila se, opasno: Tanja Savić nikad vrelija, provocira u svilenom ogrtaču i halterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA