≫ 

Uraganka navijala za reprezentaciju Srbije, podržala fudbalera sa kojim su je povezivali

Šuškalo se da je Gudelj "bacio oko" na Sanju

  • 0
Hurricane Foto: Nikola Tomić

Članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, navijala je za reprezentaciju Srbije i podržala fudbalera Nemanju Gudelju, sa kojim su je ranije povezivali.

Naime, reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda u istoriji našeg fudbala i trijumfom u Lisabonu protiv Portugalije od 2:1, izborila direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Sanja je pratila utakmicu i na stori je objavila selfi fotografiju na kojoj pozira sa maskom, na kojoj se nalazi i grb srpske reprezentacije.

Ona je potom podelila i video, pa poručila: "Idemo sinovi, danas je taj dan", a u obajvi označila je Gudelja i nekoliko njegovih saigrača.

Podsetimo, Sanja se nedavno pohvalila na Instagramu novom frizurom, a na njenu objavu je oduševljeno reagovao Gudelj.

Fudbaler je tada u komentaru ispod Sanjine fotografije ostavio niz emotikona koji simbolizuju njegovo oduševljenje pevačicom.

Gudelj je napravio grešku na samom početku utakmice kad je pred našim šesnaestercem izgubio loptu, a uzeo je Renato Sančez koji je potom savladao Rajkovića. No, reprezentacija Srbije je pogotkom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu izborila direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Video: Uraganke uživaju na Zanzibaru: Ne zna se koja je bolja mačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA